Gina Pistol, speriata de o problema aparuta in sarcina: "Oare mai scap de ele?"

/ / Modificat: 2021-03-01
Gina Pistol, speriata de o problema aparuta in sarcina:

Gina Pistol se afla pe ultima suta de metri cu sarcina si abia asteapta sa isi stranga fetita in brate. Pe perioada sarcinii, Gina a marturisit ca s-a confruntat cu mai multe probleme. Ultima insa i-a dat mari batai de cap si a cerut ajutorul mamicilor din mediul virtual, pentru ca este speriata foarte tare. 

Iubita lui Smiley a dezvaluit ca in perioada sarcinii i-au aparut foarte multe alunite pe gat si ii este teama ca nu va mai scapa de ele.

 „Nu stiu daca ati trecut prin asta, cele care ati nascut sau sunteti insarcinate. Mi-au aparut niste alunite pe gat. Multe. Multe. Nu stiu cum se numesc. Oare mai scap de ele?', a intrebat Gina Pistol pe InstaStory.

gina pistol

Gina a suferit de retentie de apa in timpul sarcinii, s-a confruntat si cu o rinita, dar si cu sindromul picioarelor nelinistite. 

„Eu, care alergam 6-10 kilometri fara nici o problema, acum daca merg 50 de metri, trebuie sa iau o pauza. Am si rinita de sarcina, ceea ce inseamna ca nu pot sa dorm noaptea. Daca se intampla sa pot sa dorm noaptea, atunci trebuie sa merg des la baie si daca n-am nimic cu astea doua, atunci ma loveste fiica mea. Si, pe langa toate astea, am inceput sa am si dureri de spate si sufar de sindromul picioarelor nelinistite. Mi se umfla mainile si picioarele, asta si cand stau mult. Nu ma deranjeaza ca ma umflu, ma deranjeaza ca ma doare. Am dureri de simt ca innebunesc. Dar le imbratisez pe toate. Mai bine le traiesc, decat sa nu le traiesc", a spus Gina Pistol.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre