Gina Pistol si Smiley, prima vacanta fara fiica lor. Ce reguli stricte a trebuit sa respecte soacra

/ / Modificat: 2022-09-05
Gina Pistol si Smiley, prima vacanta fara fiica lor. Ce reguli stricte a trebuit sa respecte soacra

Gina Pistol si Smiley s-au bucurat de prima vacanta in doi, dupa un an si jumtate de cand au devenit parinti. La finalul lunii august, cei doi si-au luat inima in dinti si au plecat intr-un concediu doar ei doi, fara fiica lor, Josephine. Micuta a ramas insa pe maini bune, iar cat timp parintii ei s-au relaxat in insula Mykonos din Grecia, de ea au avut grija bunica si bona. Mama lui Smiley s-a ocupat de Josephine in lipsa parintilor ei, insa a trebuit sa respecte reguli stricte, trasate de Gina.

Vedeta de la Antena 1 este o mamica foarte implicata si, de cand s-a nascut Josephine, i-a facut un program pe care trebuie sa il respecte si celelalte persoane care au grija de ea. In cazul de fata, a fost vorba despre mama lui Smiley si despre o bona care ii mai ajuta din cand in cand.

„Aveam nevoie de vacanta doar pentru noi doi”

Intoarsa din Grecia, Gina Pistol a povestit, intr-un interviu pentru publicatia Fanatik, ca s-a relaxat, dar gandul ei si al lui Smiley au fost intotdeauna la fetita lor. Chiar daca s-au bucurat de o vacanta romantica, in doi, s-au gandit non-stop ce face fiica lor, desi stiau ca este pe maini bune.

„Aveam nevoie de vacanta asta doar pentru noi doi, insa a fost ciudat ca orice faceam in vacanta ne gandeam la copil. Si acum sunt apropiata cu ea, dar este sanatos pentru parinti ca, din cand in cand, sa-si mai faca si ei vacante singuri. Este prima vacanta cand plecam fara ea. Abia acum le inteleg pe prietenele mele si pe mamele care spuneau ca rad cu un ochi si cu altul plang cand pleaca fara copil. Vrei ca si copilul sa participe la toate lucrurile frumoase pe care le vezi si pe care le traiesti intr-o vacanta.”, a povestit Gina Pistol, in interviul pentru Fanatik.

Set de reguli stricte pentru soacra si bona

Inainte de a pleca in vacanta, Gina Pistol s-a asigurat ca atat soacra, cat si bona respecta programul micutei si a trasat sarcini clare pentru cele doua. Vedeta de la Antena 1 a declarat ca orice copil are nevoie de o rutina si mama stie cel mai bine care este programul ideal pentru copil, asa ca este important ca acesta sa fie respectat si in lipsa parintilor.

„Nu sunt genul de mama geloasa sau posesiva. Asta insa nu inseamna ca nu am niste reguli pentru cei pe care ii las cu copilul. Cred ca orice parinte are niste reguli pentru bunici, pentru prieteni, pentru bona. Copilul are nevoie de rutina si mama ii stie cel mai bine programul. Cel mai important a fost pentru mine sa ii respecte programul de baie, cand trebuie sa doarma, cum adoarme. In orice etapa a copilului sunt si reguli pentru mese, mai ales cand incepe diversificarea.”, a mai spus Gina, in cadrul aceluiasi interviu.

La intoarcere, Gina si Smiley au fost coplesiti de emotii atunci cand s-au reintalnit cu fetita lor. Prezentatoarea de la Chefi la Cutite a mai spus ca se bucura ca are un copil independent, care se adapteaza in orice situatie si care nu plange atunci cand parintii ei sunt plecati de langa ea.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vacanta fara copii Vedete copii Smiley

Articole recomandate

Citeste si despre