Gina Pistol si Smiley pregatesc botezul micutei Josephine. Cine vor fi nasii fetitei

/ / Modificat: 2021-06-10
Gina Pistol si Smiley pregatesc botezul micutei Josephine. Cine vor fi nasii fetitei

Gina Pistol si Smiley au devenit parinti pentru prima oara pe 9 martie, cand a venit pe lume micuta Josephine Ana. Acum, cei doi se pregatesc pentru un eveniment emotionant, crestinarea fetitei lor. 

Desi s-a speculat ca nasul micutei va fi Adrian Sarbu, mentorul lui Smiley, se pare ca Gina si iubitul sau au ales pe altcineva. 

Gina Pistol a infirmat zvonurile potrivit carora Adrian Sarbu va fi nasul fetitei si a anuntat ca nasii fetitei lor vor fi prieteni de familie din Timisoara. De asemenea, prezentatoarea a subliniat ca micuta va avea o singura pereche de nasi.

„Nasul fetitei nu o sa fie Adrian Sarbu, ci o prietena, Diana, cu sotul ei, din Timisoara. Fetita nu o sa aiba doua perechi de nasi sau mai multe, ci una singura', a declarat Gina Pistol pentru playtech.ro.

Evenimentul va fi unul restrans, la care vor participa doar prieteni apropiati si familiile celor doi. 

"O sa botezam fetita si o sa avem alaturi doar cativa prieteni si familia, nu o sa facem o petrecere cu sute de persoane. O sa fie numarul de persoane cat o sa ne permita legea. Imi pare rau ca nu vor veni si colegii mei de la 'Asia Express',  sunt plecati la filmari. Noi nu facem un eveniment foarte mare pentru ca importanta este Biserica pentru micuta, important este ca ea sa fie crestinata', a mai spus Gina Pistol.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Smiley

Articole recomandate

Citeste si despre