Gina Pistol si Smiley, cadou superb pentru fiica lor dupa botez. Este o amintire care o va bucura toata viata

/ / Modificat: 2021-06-27
Gina Pistol si Smiley, cadou superb pentru fiica lor dupa botez. Este o amintire care o va bucura toata viata

Smiley si Gina Pistol sunt cei mai fericiti! De cand a venit pe lume micuta Josephine Ana, cei doi radiaza de fericire. In urma cu o saptamana, au trecut prin mari emotii, caci fiica lor a fost crestinata. A urmat apoi o petrecere intr-o locatie de lux de langa Capitala. 

Pentru botezul fiicei lor, Smiley si Gina s-au pregatit minutios si au aranjat totul intr-un cadru de vis. Petrecerea s-a desfasurat in aer liber, iar invitatii s-au putut balaci chiar si in piscina. 

Smiley si Gina le-au cerut invitatilor sa nu le puna bani in plic la botez, ci sa aduca daruri de suflet pentru micuta Josephine. Chiar asta au facut si eu. I-au daruit micutei lor un cadou special dupa botez, de care sa se bucure intreaga viata. 

I-au realizat un tablou personalizat, cu stelara in ziua la ora la care a venit pe lume Josephine. 

Alaturi de harta, langa numele fetitei, Gina Pistol si iubitul ei au ales sa scrie si cateva versuri, in care sa redea sentimentele traite si bucuria imensa pe care le-a facut-o micuta cand a ales sa vina pe lume:

"Ai adus Soarele cu tine,

Pentru noi e rasarit,

Ne-ai aratat ca pana acum,

Noi nu am mai iubit,

Pe nimeni...Pe nimeni pana la tine.", a fost mesajul pe care cei doi parinti l-au scris pentru fiica lor.

De langa mesaj nu au lipsit nici data si ora nasterii, pentru ca tabloul sa fie complet: 09.03.2021, ora 17:09, ziua si ora la care viata lui Smiley si a Ginei Pistol s-a schimbat complet.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Smiley

Articole recomandate

Citeste si despre