Gina Pistol si Smiley au spus tot. Cum au ales numele fiicei lor

/ / Modificat: 2023-06-22
Gina Pistol si Smiley au spus tot. Cum au ales numele fiicei lor

Fiica Ginei Pistol si a lui Smiley are doi anisori, insa abia acum cei doi au spus povestea numelui sau. Cei doi indragostiti spun ca numele Josephine nu a fost ales la intamplare, ci a trebuit sa indeplineasca o conditie.

Care a fost detaliul de care au tinut cont Gina si Smiley cand au ales numele Josephine

Dat fiind faptul ca numele lui familie al lui Smiley este Maria, el si Gina Pistol au cautat un nume care sa sune bine cu acesta. Astfel au ajuns la numele Josephine.

"Si cand ne-am gandit la numele fetitei noastre, ne-am pus problema ce ar fi mai potrivit pentru numele de familie Maria", a spus Smiley pentru viva.ro.

Cine sunt oamenii care ii spun lui Smiley pe numele lui din buletin

Prenumele lui Smiley este Andrei, iar artistul spune ca prietenii vechi si cei din familie ii spun direct pe nume. Chiar si asa, el marturiseste ca se regaseste si in Smiley, si in Andrei. I se pare foarte amuzant atunci cand copiii ii spun "domnul Smiley".

"Ai mei, prietenii vechi, unii dintre colegi. Pana si cei cu care lucrez alterneaza felul in care mi se adreseaza. Pana la urma, Smiley este tot Andrei si invers, ma regasesc in amandoua numele. Cel mai tare este cand ma striga copiii Domnu Smiley, ma simt asa cumva si mic, si mare", a mai spus Smiley. 

FOTO: spynews.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gina pistol Fiica Alegere nume copil

Articole recomandate

Citeste si despre