Gina Pistol plange dimineata cot la cot cu fiica ei. Prin ce “chin” trec impreuna

/ / Modificat: 2023-11-02
Gina Pistol plange dimineata cot la cot cu fiica ei. Prin ce “chin” trec impreuna

Gina Pistol si Smiley traverseaza o perioada intensa cu fiica lor. Josephine, care are in prezent doi ani si jumatate, a inceput de curand sa mearga la gradinita. Chiar daca ii place acolo si socializeaza cu ceilalti copii, micuta inca nu s-a adaptat. Josephine este in perioada de acomodare, asa ca episoadele cu plans dimineata sunt numeroase.

La fel ca multe mamici, Gina Pistol traieste momentul despartirii de dimineata la fel de intens ca fiica ei. Intr-un interviu acordat recent, vedeta a povestit ca, atunci cand ajunge cu Josephine la gradinita, micuta incepe sa planga. Prezentatoarea TV nu se poate abtine si plange cot la cot cu fiica ei.

„Este greu mai ales pana ajungem acolo, sta la mine in brate, dupa care, dupa 5 minute, primesc poza de la educatoare ca se joaca si spun ca asta nu este copilul meu. Sunt atat de hotomani copiii! Oricum, seamana cu noi, prietenoasa, sociabila! Ca orice mama... Plange ea, plang si eu, dar i-am explicat ca este important sa socializeze cu copii de varsta ei, pentru ca si noi socializam cu copii de varsta noastra, iar socializarea, comunicarea face bine”, a declarat Gina Pistol, pentru Playtech Stiri.

Gina Pistol si Smiley nu au vrut sa apeleze la o bona

Cele doua vedete si-au dorit sa isi creasca singure fetita si sa petreaca cat mai mult timp cu ea. Din acest motiv, nu au apelat la o bona care sa ii ajute permanent, ci se bazeaza pe o persoana de incredere, care ii mai ajuta cu treburile casnice si cu ingrijirea lui Josephine, atunci cand ei sunt plecati.

Gina Pistol a renuntat temporar si la cariera in televiziune, pentru a petrece mai mult timp cu fiica ei. Vedeta nu a mai filmat pentru proiectul „Chefi la cutite”, pentru ca filmarile o tineau zile intregi departe de fiica ei.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gina pistol Mama si fiica Gradinita copii

Articole recomandate

Citeste si despre