Gina Pistol, mesaj motivational pentru proaspetele mamici: Am pus presiune pe mine si pe corpul meu

/ / Modificat: 2021-05-26
Gina Pistol, mesaj motivational pentru proaspetele mamici: Am pus presiune pe mine si pe corpul meu

Gina Pistol se bucura din plin de perioada de maternitate. A devenit mamica pentru prima oara in luna martie. Ea adus pe lume o fetita, care a primit numle Josephine Ana Maria.

Smiley este topit dupa micuta si, potrivit marturisirilor facute de Gina, este foarte implicat in cresterea ei. 

„Jos palaria in fata tuturor mamelor. Nu e deloc usor, mai ales la inceput. Tot ce citesti in cele 9 luni de sarcina, tot ce ti se spune la spital de catre moase, de catre pediatru, uiti. In momentul in care pasesti in casa uiti tot, dar ne-am descurcat si suntem bine. Zic eu ca facem o treaba buna. Mare ajutor am din partea lui Andrei. Se descurca incredibil de bine. E minunat sentimentul asta pe care-l ai cand devii mama. Uiti de tot greul”, a marturisit Gina la cateva zile dupa ce a nascut. 

Iubita lui Smiley, mesaj motivational pentru proaspetele mamici 

In perioada sarcinii, Gina s-a ingrasat foarte mult. A avut probleme cu retentia de apa, insa la doar doua luni dupa nastere, iubita lui Smiley a reusit sa slabeasca 15 kilograme si chiar a publicat recent pe retelele de socializare o imagine neretusata in costum de baie, alaturi de un mesaj motivational pentru proaspetele mamici. 

gina pistol

”De-a lungul timpului, corpul nostru trece prin tot felul de schimbari. Cu toatele ne dorim “perfectiunea”, acea perfectiune pe care o vedem in online, pe sticla sau prin reviste. De foarte multe ori, am pus presiune pe mine si pe corpul meu, mai ales pentru ca sunt persoana publica. Cu trecerea anilor, insa, am invatat sa ma accept si sa fac “pace” cu mine. (…) Am trecut prin sarcina, perioada in care nu m-am blamat niciodata pentru vreun kg in plus (si am avut destule). Dar cum as putea face asta, cand acest corp mi-a oferit cea mai mare minune a vietii?”, a scris Gina Pistol pe Instagram. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre