Gina Pistol, marturisiri sincere: "Nu vreau sa par mama perfecta pe Instagram"

/ / Modificat: 2021-04-05
Gina Pistol, marturisiri sincere:

Gina Pistol este o mamica epuizata, dar foarte fericita si implinita. Ea a povestit prin intermediul unui video pe Instagram cum au fost primele saptamani de "mamicie". 

Iubita lui Smiley a fost foarte sincera si a marturisit ca este foarte greu cu un nou-nascut si ca nu mai poate face lucrurile spontan, asa cum o facea inainte. Chiar spalatul pe par a devenit un lux, pentru care ii trebuie "o programare". 

"Fata mea dupa ce am dormit cinci ore. Cinci ore legate, nenica. Am si parul spalat, ce sa mai zic, ma declar o femeie fericita. Deci, am specificat ca am parul spalat pentru ca acum nu mai pot sa-l spal asa spontan. Sa zic ca fac dus si imi spal si parul. Nuu, nu nene, trebuie sa fac programare. Pentru mine cel putin primele doua saptamani au fost foarte grele. Nu vreau sa par mama perfecta pe Instagram, n-am de gand sa fac asta si nu o voi face niciodata, pur si simplu va spun care au fost trairile mele. Pentru mine primele doua saptamani au fost groaznice.

Nu imi dadeam seama ce se intampla. Tot ce citisem, tot ce mi s-a spus la spital, de catre moase, de catre asistente, am pasit in casa si am uitat tot. E dureros cand plange si nu stii ce sa ii faci sa ii alini suferinta si sa nu mai planga asa. Cumva toate lucrurile astea adunate asa m-au epuizat fizic si psihic. Putine ore dormite pe noapte…”, a povestit pe Instagram, Gina Pistol.

Gina a marturisit ca Smiley se descurca excelent in postura de tatic si o ajuta enorm, mai ales in momentele in care simte ca isi pierde rabdarea. 

„Dar.. Oricum mare noroc am cu Andrei pentru ca imi este de mare ajutor si se descurca foarte bine, are darul asta de a ramane calm si linistit in momentele in care eu nu sunt calma si linistita. Daca nu-l aveam pe el, mi-o lua mintea grav prin papusoi. Iar daca vorbesc asa deschis despre trairile mele, nu o fac pentru a ma plange, ci pentru ca sunt sincera”, a adaugat Gina.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre