Gina Pistol, marturisiri sfasietoare: „M-am confruntat cu depresie, burnout si sindromul copilului sarac”

/ / Modificat: 2023-10-31
Gina Pistol, marturisiri sfasietoare: „M-am confruntat cu depresie, burnout si sindromul copilului sarac”

Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din Romania, astfel ca publicul roman a ramas surprins si s-a intristat in momentul in care aceasta a anuntat ca se retrage de pe micile ecrane. Dincolo de lumina reflectoarelor, Gina este mama, sotie si o femeie care, ca oricare dintre noi, are temeri, vulnerabilitati si nesigurante.

Gina si-a deschis sufletul recent, intr-un interviu pentru VIVA!, si a vorbit deschis despre adevaratele motive pentru care s-a retras din televiziune, dar si cu traumele cu care se confrunta inca din copilarie.

De ce s-a retras, de fapt, Gina Pistol din televiziune

Gina Pistol s-a retras recent din televziune si abia acum se simte confortabil sa dezvaluie adevaratul motiv care a stat in spatele acestei decizii. Vedeta a marturisit ca anul 2022 a fost foarte greu pentru ea, fiindca s-a confruntat cu depresie post-natala, a avut un episod de burnout si au iesit la suprafata mai multe traume din copilarie. Acela a fost momentul in care a realizat ca trage foarte mult de ea, asa ca a simtit nevoia sa ia o pauza pentru a avea mai multa grija de ea:

„Anul 2022 a fost foarte, foarte greu pentru mine. M-am confruntat cu o depresie pe care majoritatea proaspetelor mamici o are, am avut si un episod de burnout destul de urat, am si sindromul copilului sarac, avand multe lipsuri in copilarie. Cumva, de la 17 ani, de cand am inceput sa muncesc, trag foarte mult de mine tocmai ca sa acopar acele lipsuri pe care le mai am undeva in adancul meu.

Cred ca majoritatea oamenilor ma inteleg. Asa ca am pus multa presiune pe mine si la filmari, si cu toate campaniile pe care le aveam de livrat. Ulterior am avut doua episoade de COVID care au dat cu mine de toti peretii. Anul trecut am realizat cat de fragili suntem, de fapt. Asadar, am simtit nevoia sa pun stop, nevoia sa ma ocup putin de mine si sa ma adun. Asa cum imi spunea si Andrei, sotul meu: „Noi avem nevoie de tine sa fii sanatoasa si la trup, si la minte, si la suflet…. Inca nu am reusit sa imi revin suta la suta, dar incerc sa am mai multa grija de mine”, a dezvaluit Gina.

Telespectatorii s-au intristat in momentul in care Gina Pistol a anuntat ca se retrage din televiziune si ca nu va mai prezenta doua dintre cele mai urmarite emisiuni de pe TV, respectiv „Chefi la Cutite” si „America Express”. Intrebata de ce crede ca este atat de iubita de publicul roman, vedeta crede ca datorita faptului ca este autentica si ca nu incearca sa para altceva decat ceea ce este.

„Cred ca oamenii ma simpatizeaza pentru ca sunt autentica. Nu incerc sa par altceva decat ceea ce sunt cu adevarat. Am fost intotdeauna sincera cu oamenii si cred ca asta ma face placuta in ochii lor. Nu stiu daca se datoreaza simtului meu al umorului sau faptului ca arat si partea mea sensibila. Incerc intotdeauna sa le transmit oamenilor cine sunt cu adevarat, cu toate bunele si relele mele. Nimeni nu este perfect, si recunosc ca si eu am zile in care pot parea mai putin simpatica, dar si acele momente le accept cu deschidere”, a marturisit Gina.

Prezentatoarea tv a vorbit si despre celebrul moment in care a postat, din greseala, pe retelele de socializare o poza cu chipul fiicei sale. Gina si Smiley sunt foarte discreti cand vine vorba de micuta Josephine si prefera sa ii pastreze intimitatea.

„Oamenii au nevoie de sinceritate si de transparenta. Asta e ce le pot eu oferi mai bun prin canalele mele de socializare. Este important ca ei sa inteleaga ca, indiferent cat de des unii dintre noi apar la televizor sau cati urmaritori avem pe Instagram, suntem tot oameni, asemenea celor care ne urmaresc. Avem zile proaste si momente in care suntem tristi sau nu ne simtim bine din punct de vedere fizic. Ne confruntam cu suparari, griji si frici, pentru ca suntem umani. Cu toate acestea, oamenii au nevoie sa vada ca nu este nimic gresit in a te simti, uneori, mai putin bine.

Am experimentat asta intr-un mod foarte semnificativ cand, din greseala, am postat o poza cu chipul fetitei mele. Acel moment m-a facut sa realizez cat de important este sa ai oameni alaturi de tine, chiar si oameni pe care nu i-am cunoscut niciodata, dar care au empatizat cu mine si m-au in curajat cu cuvinte bune atunci cand am avut nevoie.”

  • Surse: viva.ro
  • Foto: Instagram @ginapistol

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gina pistol Depresie Mame afectate Sindromul burn out

Articole recomandate

Citeste si despre