Gina Pistol, in al noualea cer: "Noi acum inseamna TREI"

/ / Modificat: 2020-09-30
Gina Pistol, in al noualea cer:

Discreti cu viata lor personala, desi au o relatie de mai bine de 3 ani, Gina Pistol si Smiley au impartasit cu fanii una dintre cele mai mari bucurii: vor deveni parinti. 

Anuntul a fost facut prin intermediul unui "video-oracol", asa cum l-au numit chiar ei, iar marturisirile lor au fost emotionante, cu lacrimi, dar si multa bucurie. Gina a declarat ca a dorit sa tina sarcina ascunsa, deoarece voia sa se asigure ca totul este in regula din punct de vedere medical, mai ales ca in trecut medicii ii spusesera ca nu are sanse sa ramana insarcinata pe cale naturala. A fost o surpriza uriasa pentru ea sa afle ca va deveni mamica. 

„Noi acum inseamna TREI!

"In urma unor analize medicale, acum cativa ani, am aflat ca sansele ca eu sa raman insarcinata pe cale naturala sunt foarte mici. Iata ca Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emotii, nici nu am indraznit sa ma bucur sau sa raspandesc vestea pana cand nu i-am auzit inima cum bate si am stiut ca totul este bine.

In sfarsit, a venit momentul sa aflati de la noi ce am facut in ultimii 3 ani si cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult ras, mult plans de fericire, multa sustinere si multa emotie in viata noastra si in acest oracol video pe care il impartim cu voi, cu toata recunostinta pentru sustinerea si mesajele pe care le-am primit pana acum. Multumim!”, a fost mesajul prin care Gina Pistol si-a anuntat sarcina, pe Instagram.

La scurt timp, Smiley a anuntat si el ca va deveni tatic. 

„A inceput joaca! Suntem fericiti, ne simtim si mici, si mari, radem, dar si plangem de emotii, incepem sa ne conturam un Acasa al nostru. Impartim cu voi, prin acest video, bucuria noastra care e cu fiecare zi mai mare la figurat, dar si la propriu:) Multumim de rabdare, de sustinere si de mesaje”, a scris Smiley pe contul său de Instagram.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre