Gina Pistol este disperata. Ce face fetita ei in fiecare noapte

/ / Modificat: 2021-08-19
Gina Pistol este disperata. Ce face fetita ei in fiecare noapte

Viata Ginei Pistol s-a schimbat radical de cand a devenit mamica. Iubita lui Smiley a renuntat la cariera pentru o perioada pentru a profita din plin de fiecare etapa prin care trece micuta ei. De curand insa, Gina a povestit pe retelele de socializare care are probleme cu micuta Josephine in fiecare noapte. 

Fetita se trezeste brusc si incepe sa planga. Un plans diferit, nu unul care ar indica o durere. 

De când a venit pe lume Josephine, viața Ginei Pistol și a lui Smiley a devenit mult mai frumoasă și împlinită. Cei doi proaspeți părinți fac tot posibilul pentru a o răsfăța pe micuța prințesă a castelului. Ce a pățit fiica lui Smiley, în miez de noapte.

Pentru ca nu stie ce sa mai faca Gina a cerut ajutorul celorlalte mame. Partenera lui Smiley s-a speriat că fetița s-a trezit plângând în toiul nopții.

„Întrebare pentru mame! Fiica mea are cinci luni și o săptămână iar de o săptămână, 10 zile cam așa, mă confrunt cu o problemă după ce adoarme. Adică se întâmplă și ziua și noaptea. Ea a adormit singură, iar după cinci minute- zece minute se trezește plângând dar un plâns nu că ar durea o ceva ca și cum ar visa urat.

Acum de exemplu am culcat-o pe la ora nouă și mai devreme cu cinci minute s-a trezit plângând, dar după ce mă duc la ea și o liniștesc, adoarme la loc. Oare este regresia somnului de la 4 luni și ea să o facă abia acum? Nu știu.”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Articole recomandate

Citeste si despre