Gina Pistol, copilarie grea. Suferintele ascunse de iubita lui Smiley

/ / Modificat: 2020-10-09
Gina Pistol, copilarie grea. Suferintele ascunse de iubita lui Smiley

In spatele seninatii si bucuriei pe care le afiseaza Gina Pistol, mai ales de cand a aflat ca va deveni mamica, se ascunde o drama din copilarie.

 

Vedeta isi doreste ca fiica ei sa aiba o familie fericita si sa creasca cat mai frumos, de aceea a marturisit ca va fi o mama "cool", foarte apropiata de copilul sau. Gina Pistol nu a avut parte de o familie fericita.

Parintii ei au divortat pe cand ea avea doar 6 ani. A fost luata in grija de bunica paterna. Divortul parintilor a afectat-o enorm pe Gina, iar aceste suferinte i-au ramas in suflet ani la rand. 

„Cea mai mare greseala pe care o fac parintii cand divorteaza este ca nu renunta la orgolii. Pentru mine, cuvantul «tata» nu inseamna nimic. Tata ne-a iubit mult pe mine si pe fratele meu. Dupa divort, s-a mai rupt de noi. S-a recasatorit si are doi baieti. Pentru mine, familia e ceva frumos. Imi doresc mult lucrul acesta”, a spus Gina la Kanal D.

Gina a fost crescuta de bunica paterna. In 2015, batrana povestea pentru Libertatea.ro:

“Cand sunt mici, copiii nu inteleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevarul. Taica-sau nu a lasat-o niciodata, el si-a iubit mereu copiii si a avut grija sa nu le lipseasca nimic. Maica-sa, dupa ce a nascut-o, la trei zile a lasat-o la mine si a plecat. Eu am crescut-o si toata lumea din sat (n.r. – Trivale) stie asta. Dupa ce l-a facut si pe frate-su a inceput sa o ceara pe fata la ea. Si eu m-am gandit ca nu e bine sa-i tinem despartiti. Am lasat-o sa plece si la mama, dar tot noi am ajutat-o cu bani”.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Smiley

Articole recomandate

Citeste si despre