Gina Pistol, amenintata si jignita de o necunoscuta! De ce a ales sa nu-si expuna public copilul

/ / Modificat: 2021-07-26
Gina Pistol, amenintata si jignita de o necunoscuta! De ce a ales sa nu-si expuna public copilul

Gina Pistol trece prin momente de groza de la nasterea micutei Josephine. Aceasta a impatasit cu fanii ei mesaje devastatoare pe care le primeste de la o femeie necunoscuta. Printre acestea se numara amenintari si jigniri greu de imaginat.

Vedeta a vorbit despre amenintarile primite si le-a povestit urmaritorilor ca nu i se pare deloc normal sa primeasca astfel de mesaje.

Motivul pentru care Gina Pistol nu-si expune fetita

Partenera lui Smiley a profitat de acest moment neplacut pentru a vorbi despre motivul pentru care au ales sa nu-si expuna copiii pe retelele de socializare.

Decizia de a nu-si expune public copilul, cum fac alte vedete, vine din simpla dorinta de a o proteja pe micuta Josephine. Gina Pistol se teme ca astfel de atacuri pot avea loc la adresa copilului. In plus, spune aceasta, internetul este plin de o multime de alte pericole.

”Postasem unul dintre mesaje dupa care l-am sters si l-am repostat, e ca un semnal de alarma, nu mi se par normale astfel de mesaje, se vede clar ca doamna respectiva are o problema si nu as mai vrea sa explic de ce nu vreau sa-mi arat copilul in lumea asta virtuala, unde de aia. De obicei cei care ma cearta ca nu-mi arat copilul sunt oameni agresivi, foarte agramati si oameni care au probleme”,a spus Gina Pistol pe InstaStory.

Fiind persoana publica pericolele sunt si mai mari pentru aceasta. Gina Pistol a povestit de experiente socante pe care le-a trait, in care astfel de femei apareau la ea la poarta si o injurau si o amenintau.

“Ceea ce ma intristeaza e ca in lumea asta virtuala sunt si copii si adolescenti, oameni mai sensibili la astfel de mesaje, energii, si asta cu mesajele e ca pot sa le dau block, dar m-am trezit cu femei de genul asta si la poarta… asta e trist”, a mai spus Gina Pistol pe Instagram.

Sursa foto: cancan.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre