Gina Pistol a postat din greseala o poza cu fetita ei: „Am facut o greseala pe care o regret amarnic”

/ / Modificat: 2023-03-30
Gina Pistol a postat din greseala o poza cu fetita ei: „Am facut o greseala pe care o regret amarnic”

Gina Pistol si Smiley au decis, inca de cand s-a nascut fiica lor, sa nu o expuna pe retelele sociale. Cei doi au mai postat de-a lungul timpului fotografii cu micuta, insa intotdeaua aceasta a fost cu spatele. Tocmai din acest motiv, cei care o urmaresc pe Gina Pistol pe Instagram au fost foarte uimiti recent, cand vedeta de la Antena 1 a publicat o fotografie in care se vedea chipul micutei Josephine.

Gina a publicat pe feed mai multe fotografii, printre care si una cu ea, Smiley si fetita lor, in parc. Micuta Josephine era in carca la tatal ei, iar prietenii virtuali ai Ginei care au apucat sa vada fotografia au spus ca fetita seamana cu Smiley. Vedeta si-a dat seama dupa cateva minute ca a publicat imaginea si a sters-o, insa multi dintre cei care au vazut-o au apucat sa o salveze.

Prezentatoarea de la „Chefi la cutite” a revenit ulterior pe retelele sociale si a transmis un mesaj catre toti cei care au apucat sa vada fotografia. Gina Pistol a spus ca a postat poza din greseala si i-a rugat pe jurnalistii care au salvat-o sa blureze chipul micutei.

„Imi da intruna fiica-mea servetele, pentru ca plang intruna. Plang pentru ca am facut o greseala pe care o regret amarnic. Ii rog pe cei din presa sa blureze chipul fetitei mele, am postat acea poza din greseala si pret de cateva minute a fost pe Instagram, dupa care am sters-o. Rugamintea mea este sa blurati chipul copilului pentru ca inca nu consider ca este pregatita sa apara pe platformele online si in publicatii. Va multumesc foarte mult”, a spus Gina Pistol, vizibil afectata si cu ochii in lacrimi.

Smiley si Gina Pistol au devenit parinti in martie 2021 si de atunci viata lor s-a schimbat radical. Cei doi au explicat ca au luat decizia de a nu o expune pe fetita lor pe internet, pentru ca fanii lor le cereau insistent sa posteze imagini cu cea mica.

Prezentatoarea TV s-a dedicat trup si suflet cresterii fetitei sale si a revenit pe micul ecran atunci cand fetita avea un an. De curand, Gina a anuntat ca ia o pauza de la televiziune, pentru a se dedica educatiei micutei Josephine si ca actualul sezon de „Chefi la cutite” este ultimul pe care il prezinta.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Copii celebritati Poze cu copilul pe facebook

Articole recomandate

Citeste si despre