Gina Pistol a avut parte de un incident in autobuz, in timp ce era cu fetita ei

/ / Modificat: 2022-09-26
Gina Pistol a avut parte de un incident in autobuz, in timp ce era cu fetita ei

Gina Pistol a mers recent intr-o mini-vacanta alaturi de fiica si de mama ei. Vedeta a profitat de ultimele zile de vreme frumoasa si a pus la cale o escapada pentru a se relaxa, iar Smiley nu le-a insotit. Artistul a fost prins cu filmari si concerte, asa ca Gina Pistol a trebuit sa se descurce cu micuta Josephine fara partenerul ei.

Daca vacanta in sine a fost una reusita, Gina Pistol a avut parte de momente neplacute la intoarcere. Vedeta a povestit pe Instagram ce i s-a intamplat pe drum, in timp ce era cu fetita ei. Chiar daca erau o multime de oameni, iar ea avea si copil, si bagaje, nimeni nu s-a oferit sa o ajute. Gina Pistol a ramas cu un gust amar dupa ce a fost nevoita sa se descurce singura cu toate, in mijlocul de transport care o ducea pe ea si pe fiica ei de la avion la aeroport.

„Sunt foarte mahnita. Si am motive serioase. Ne ducem la vale. S-a inrait lumea. Fiecare este cu treaba lui, lipseste empatia. Nu imi place ce se intampla cu lumea. Nu doar eu am observat asta. Dar ceva se intampla. Ne dezumanizam. E pacat, e trist! M-a deranjat azi-dimineata faptul ca eram cu ghiozdanul in spate, cu un copil adormit in brate, cu un carucior pe care incercam sa il urc in microbuzul care te duce de la avion la cladire si nu m-a ajutat nimeni. Stateau si se uitau la mine cum ma chinuiam singura. Si nu ca sunt Gina Pistol. Sunt un simplu om care s-ar fi bucurat daca ar fi primit o mana de ajutor. Erau barbati acolo si se uitau la mine nepasatori si reci.

Pe vremea mea, daca urcam intr-un mijloc de transport si vedeam un om care are nevoie de ajutor, un om in varsta, o femeie insarcinata, o femeie care cara ceva, imi crapa obrazul de rusine sa nu-i ofer o mana de ajutor. Si acum o fac cu mare drag. Nu ne indreptam spre o lume mai buna, invatati sa ajutati ca nu va cad mainile. E cool sa fii om bun”, a spus, revoltata, iubita lui Smiley, pe Instagram.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Incident scoala Incident

Articole recomandate

Citeste si despre