Gestul socant facut de Andrei Zaharescu fata de propriii copii. Eva a inceput sa tremure, iar Petru a plans

/ / Modificat: 2021-07-12
Gestul socant facut de Andrei Zaharescu fata de propriii copii. Eva a inceput sa tremure, iar Petru a plans

Andrei Zaharescu, fostul sot al Andreei Berecleanu, s-a mutat de ani buni in Cape Town, dupa ce a fost numit in anul 2013 consul al Romaniei in Africa de Sud. 

Fostul prezentator TV nu a mai tinut o legatura stransa cu copiii sai, iar acum Eva si Petru Zaharescu au avut un soc intr-un parc din Capitala. Au dat nas in nas cu tatal lor. Nu se asteptau sa il vada deoarece nu le-a spus nimic despre intoarcerea sa in Romania. Momentul a fost unul emotionant. Eva ar fi început să tremure, iar Petru nu și-a mai putut stăpâni uimirea, izbucnind în lacrimi la vederea părintelui său.

Andrei Zaharescu anulase vacanta cu copiii sai

Andrei Zaharescu trebuia sa petreaca o vacanta de doua luni impreuna cu Eva si Petru. Din pacate insa, fostul sot al Andreei Berecleanu a anulat intalnirea care urma sa aiba loc in Africa. 

Aceasta nu este prima dată când Andrei Zaharescu recurge la o asemenea metodă. Fostul jurnalist și-a anunțat copiii, cu puțin timp și înainte de vacanța lor de iarnă, că nu mai poate petrece timp cu ei și nu-i mai poate primi în Cape Town.

Andreea Berecleanu nu a avut nici ea o pozitie prea buna fata de fostul sau sot. 

 „Fostul meu soț a plecat din țară, deci contactul nu a mai fost fizic, doar telefonic, iar ei au trăit în noua familie formată din mine și Constantin. El nu și-a atribuit nicio secundă rolul de tată; nici atunci, nici acum, ci rolul de prieten foarte bun. Au trecut opt ani de atunci.

Poate mai degrabă era vorba despre o gelozie a Evei raportat la fratele ei mai mic, mi-a zis psihologul atunci, dar nu altceva și nimic serios. A contat că au păstrat legătura cu tatăl lor.”, a povestit Andreea Berecleanu în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Articole recomandate

Citeste si despre