George Burcea, acuzatii dure la adresa Andreei Balan: "Voia un avantaj la custodia copiilor"

/ / Modificat: 2020-11-03
George Burcea, acuzatii dure la adresa Andreei Balan:

george si Andreaa

George Burcea continua sa faca declaratii dure la adresa fostei sale sotii Andreea Balan. Desi ambii si-au refacut viata, razboiul intre ei nu s-a terminat. La cateva luni de cand a fost prins drogat la volan, George Burcea a facut primele declaratii despre acel episod, care a avut loc in luna februarie, dupa ce Andreea a alertat politia.

"Am avut un moment in care eram destul de pierdut emotional din cauza problemelor de acasa, dar de acolo si pana la dependenta, cum a scris presa, e cale lunga. Politia ÅŸtia acest lucru de la Andreea, nu ca m-ar fi filat, cum s-a scris de nenumarate ori. Punctul culminant al separarii a fost anul trecut, cand incercand sa fac aceasta carte, mi s-a spus ca proiectele mele sunt de rahat, mici ÅŸi nesemnificative, iar ale ei sunt de 50 de ori mai mari decat ale mele. Atunci ÅŸtiam ca de acolo ÅŸi pana la despartire nu mai este decat un pas de pitic”, a marturisit George Burcea, intr-un interviu pentru OK!Magazine.

Nu am fost niciodata violent

In ceea ce priveste acuzatiile de violenta, George Burcea a infirmat declaratiile facute de fosta sa sotie si a marturisit ca ea l-a denuntat pentru a avea un avantaj la custodia fetitelor.

"Nu am fost niciodata violent, dar ea (Andreea Balan – n.r.) a chemat politia pentru a putea avea in procesul de custodie un avantaj. O doamna, Madalina, prietena buna cu Andreea, a sfatuit-o sa faca aceste lucruri. Si nu vorbesc de pe surse, pot demonstra asta. Comportamentul meu era generat de ceea ce se intampla intre noi, nu de substante consumate, lipsit de acasa Si alte balarii care au aparut in presa", a mai spus actorul.

Sursa: unica.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre