Gabriela Otil, in lacrimi, dupa ce a primit un telefon de la vecina ei: "Nu m-as fi asteptat vreodata"

/ / Modificat: 2022-03-04
Gabriela Otil, in lacrimi, dupa ce a primit un telefon de la vecina ei:

Gabriela Otil este extrem de afectata de razboiul din Ucraina. Sotia lui Dani Otil a izbucnit in lacrimi, chiar pe retelele de socializare dupa ce a primit un telefon de la vecina sa, care este foarte implicata in ajutorarea refugiatilor ucraineni. 

Vecina Gabrielei a rugat-o sa o ajute cu biberoane, pentru ca bebelusii nu au cu ce sa fie hraniti. Cand a aflat aceasta veste, Gabriela nu si-a mai putut stapani lacrimile si a mers imediat la magazin si a cumparat toate cele necesare pentru copii. De asemenea, ea a facut un apel pe retelele de socializare si a cerut ajutorul internautilor pentru acesti copii.  

„Am primit acum vreo ora un telefon la care nu m-aș fi așteptat vreodată. Vecina noastră, care este un înger și se ocupă cu de refugiații care sunt în Corbeanca, mi-a zis: „Gabriela, ai niște biberoane pe acasă pe care nu le mai folosești? Pentru că sunt bebeluși și nu au biberoane”. Eu acasă, cu Luca mă gândesc dacă îi place tetina asta, dacă îi schimbăm tetina...M-am dus la farmacie și am cumpărat toate biberoanele pe care le-am găsit.

Dacă aveți hainuțe, orice, i-am zis să-mi facă o listă și să mi-o trimită și să le ducem la Corbeanca și să-mi scrieți ca să vă dau adresa de aici”, a spus, printre lacrimi, Gabriela Prisăcariu pe rețelele de socializare. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre