Gabriela Cristea o apara pe Adelina Pestritu: "Nu va ganditi ca femeia asta are un copil acasa"

/ / Modificat: 2020-09-07
Gabriela Cristea o apara pe Adelina Pestritu:

Dupa ce a anuntat ca a fost depistata pozitiv cu COVID-19, Adelina Pestritu a fost acuzata de internauti, dar si de persoane publice ca a mintit ca este infectata. A primit numeroase mesaje jignitoare pe paginile sale de socializare de la diverse persoane. Gabriela Cristea, apropiata a vedetei, a transmis un mesaj transant tuturor persoanelor care i-au adus aceste acuzatii vedetei. 

Prezentatoarea TV sustine ca este exclus ca Adelina sa fi fost platita pentru a spune ca a contractat virusul!

"Dragilor, nici nu stiu de unde sa incep. E destul de dureros sa afli ca cineva apropiat tie sufera de aceasta boala. Nu neaparat boala in sine e o nenorocire, pentru ca inteleg ca si in cazul Adelinei Petritu este vorba despre o forma usoara, si ma bucur ca s-a intamplat asa. stiti cum e, sa luam partea plina a paharului si nu pe cea goala.

Mi se pare incredibil ca cineva sa vorbeasca in felul acesta despre un om care acum se afla in suferinta. E foarte urat sa spui despre un om care sufera si este bolnav ca a fost platit sa spuna asa ceva. Eu cred ca voi traiti in filme. Mai bine v-ati duce la Hollywood si poate v-ar plati sa scrieti scenarii de film”, a transmis Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea a reamintit de cazurile de COVID-19 de la "Te cunosc de undeva", emisiunea unde este si sotul ei, Tavi Clonda, mentionand ca Marcel Pavel si alti colegi au trecut prin momente extrem de grele.

"Pavel a trecut printr-o suferinta groaznica. Si nu-i doresc nimanui sa i se intample asa ceva. Si au mai fost si alti colegi ai sotului meu de la Te cunosc de undeva, infectati, si lucrurile nu au fost tocmai usoare”, a mai spus Gabriela pe story.

„Eu cred in ideea de masca. Atunci cand suntem in spatiile publice ar trebui sa purtam masca. Eu cred ca masca mea te protejaza pe tine, masca ta ma protejaza pe mine. Nu e un lucru atat de revoltator.

"Cred ca sunteti inconstienti cand spuneti ca cineva ar putea sa ia bani pentru a spune asemenea lucruri. Nu va ganditi la toate aspectele vietii, nu va ganditi ca femeia asta are un copil acasa, pe care credeti ca l-ar abandona o saptamana, doua, trei? Sunt oameni care au stat patru, cinci saptamani in spital. Credeti ca risca cineva sa isi lase cinci saptamani copilul acasa? Pentru ce bani?”, a conchis Gabriela.

Sursa: viva.ro 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre