Gabriela Cristea despre trauma care i-a marcat adolescenta: „Am facut la un moment dat un avort. Aveam aproape 19 ani"

/ / Modificat: 2023-06-20
Gabriela Cristea despre trauma care i-a marcat adolescenta: „Am facut la un moment dat un avort. Aveam aproape 19 ani

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV. Are o cariera de succes si este o mamica si o sotie implinita. Are doua fetite superbe, iar viata ei s-a schimbat radical de cand l-a cunoscut pe Tavi Clonda. 

Gabriela Cristea, avort la o varsta frageda 

Pana sa il intalneasca pe sotul sau, Gabriela Cristea a avut o viata amoroasa tumultuoasa. S-a despartit cu scandal de Marcel Toader, iar in trecut ar fi avut mai multe intreruperi de sarcini. Chiar tatal vedetei povestea ca fiica lui a facut un avort pe la varsta de 16 ani. 

Ea ar fi decis atunci sa intrerupa sarcina pentru ca avea o varsta prea frageda pentru a deveni mama. Cea de-a doua sarcina a pierdut-o la varsta de 19 ani, iar de aceasta data a fost nevoita sa intrerupa sarcina din cauza unor complicatii medicale. 

„Am facut la un moment dat un avort, dar l-am facut pentru ca am avut ceva complicatii. Am stat internata in spital cateva zile. Aveam aproape 19 ani cand am suferit un avort”, declara in urma cu ceva timp Gabriela Cristea, in cadrul unei emisiuni de televiziune.

Gabriela Cristea nu a avut o relatie buna cu familia ei 

Gabriela Cristea nu a dorit sa vorbeasca niciodata despre parintii sai. Vedeta nu a avut o relatie buna cu mama si tatal sau si a plecat de acasa la o varsta frageda. 

„O sa va explic eu. Ea, dupa ce a facut acea intrerupere de sarcina, a plecat la Constanta. Noi nu am stiut. Atunci inca nu avea 18 ani, avea cam 16 ani si 7-8 luni. In momentul in care a venit de la mare dupa trei zile, nici nu ne-a bagat in seama, a intrat la ea in camera si si-a facut bagajele. Nici nu ne-a spus ca vrea sa plece, a venit baiatul si ne-a spus: Vedeti ca Gabi pleaca!. In momentul in care a iesit pe usa, e foarte adevarat ca i-am zis: Bai, Gabi, iti bati joc de noi? am impins-o, dar n-am lovit-o, n-am injurat-o, n-am jignit-o.

N-a fost singura intrerupere de sarcina. Chiar parintii baiatului cu care era atunci ne-au spus: Domne, eu vreau nepoti! Ea daca face atatea intreruperi de sarcina, eu nu o sa mai am nepoti! Asta e realitatea, asta ne-a spus, asta va spun si eu. Pentru ca eu daca intarziam doua zile si nu mai ajungeam acasa, nu stiam nici de sarcina pe care a avut-o. Nici nu am avut timp sa ne certam, nici sa vorbim cu ea. Nici cu mama ei nu am avut niciun fel de discutii, ba chiar s-a purtat urat cu ea. Eu banuiesc, din cate am aflat, ca ei ii este rusine cu familia sa”, declara tatal Gabrielei Cristea la un moment dat.

  • Surse: cancan.ro, wowbiz.ro, dcnews.ro
  • Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gabriela cristea copil Gabriela cristea fetite Stiri

Articole recomandate

Citeste si despre