Gabriela Cristea a ajuns la spital cu fiica ei, Victoria. Fetita a fost internata

/ / Modificat: 2021-07-08
Gabriela Cristea a ajuns la spital cu fiica ei, Victoria. Fetita a fost internata

Gabriela Cristea a trecut prin momente de cosmar. Prezentatoarea TV a ajuns de urgenta la spital cu fetita ei, Victoria, dupa ce micuta a facut febra. 

Din pacate, medicii nu i-au dat vesti bune realizatoarei TV. A trebuit sa ramana internata cu fetita 24 de ore. Vedeta a marturisit ca a plecat complet nepregatita pentru ca nu se astepta sa fie internata. 

„Stiu ca o sa-mi spuneti ca arat impecabil si ca sunt super machiata, numai ca ceea ce nu stiti este ca machiajul acesta rezista de aproape 24 de ore pentru ca abia acum am ajuns acasa. Am avut o experienta nu tocmai grozava, ieri dupa emisiune am venit acasa si Victoria avea febra, 39 cu 9, rosu in gat groaznic, era si ragusita si am luat-o in brate si am dus-o direct la clinica.

Am plecat nepregatita pentru ca nu ma asteptam sa ne interneze 24 de ore, dar ne-am descurcat pentru ca cei de acolo au fost super draguti cu noi si ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie.”, a spus Gabriela Cristea pe Insta Story.

Din fericire, in urma tratamentului fetita si-a revenit si a fost externata. 

„Una peste alta, dupa 24 de ore in care a trebuit sa-i punem o linie venoasa, am pacalit-o ca i-am pus un fluturas, si fetele de la pediatrie au fost extraordinar de atente si de delicate si i-au pus o linie venoasa, au hidratat-o si i-au pus toate medicamentele de care avea nevoie.

Am facut si aerosoli si nu mai stiam ce sa inventez ca sa fie totul bine.(...) Acum ea doarme, este la ea acasa, ea este foarte fericita ca e la ea acasa si noi toti suntem foarte fericiti”, a mai adaugat Gabriela Cristea pe InstaStory.

Articole recomandate

Citeste si despre