FOTO. Baiatul cel mare al Gabrielei Firea s-a casatorit! Imagini de la nunta fastuoasa

/ / Modificat: 2023-10-09
FOTO. Baiatul cel mare al Gabrielei Firea s-a casatorit! Imagini de la nunta fastuoasa

Baiatul cel mare al Gabrielei Firea, Tudor, s-a casatorit cu aleasa inimii lui, Eva, sambata, 7 octombrie! Cununia civila a fost oficiata chiar de tatal vitreg al mirelui, primarul Florentin Pandele, iar petrecerea a avut loc la un restaurant de lux din centrul Bucurestiului.

fiul cel mare al gabrielei firea s-a casatorit

Tudor, fiul Gabrielei Firea din casnicia cu Rasvan Firea, care s-a stins din viata la varsta de 54 de ani, a facut nunta. Fostul primar al Capitalei a postat, pe Facebook, mai multe imagini de la fastuosul eveniment si le-a transmis un mesaj tinerilor casatoriti.

„Casa de piatra, Tudor-Stefan si Eva Emilie!

Toata viata mi-am dorit o fata si acum o am, ca sotie a primului meu baiat. Noi, alaturi de Nicoline si Matthew Lesley - parintii miresei, dragii nasi Catalina si Gigi, intreaga familie si prietenii iubitori va dorim sa aveti impreuna o viata lunga si frumoasa, casa plina de binecuvantari, credinta, intelegere din priviri, iertare rapida atunci cand apar mici discutii. Asta inseamna dragostea deplina! Cea mai mare bucurie a unei mame este sa-si vada copiii sanatosi, impliniti, la casa lor. Multumim Bunului Dumnezeu pentru aceasta mare bucurie!”, a scris Gabriela Firea.

La petrecerea de dupa cununie, invitatii au petrecut intr-un restaurant de lux din inima Capitalei - InterContinental Athenee Palace. Au intretinut atmosfera Mirela Vaida si Marcel Pavel, iar printre cei care le-a fost alaturi mirilor s-au numarat personalitati precum Adrian Nastase, Anghel Iordanescu si Mitica Dragomir.

Potrivit adpm.ro, fiul cel mare al Gabrielei Firea si proaspata lui sotie, Eva, s-au cununat doar civil, iar cununia religioasa este programata pentru vara anului viitor.

  • Surse: adpm.ro, libertatea.ro, playtech.ro
  • Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Nunta

Articole recomandate

Citeste si despre