Fostul principe Nicolae si Alina Binder au devenit parinti

/ / Modificat: 2020-11-09
Fostul principe Nicolae si Alina Binder au devenit parinti

Fostul principe Nicolae a devenit tata sambata seara. Alina Binder, sotia acestuia, a nascut o o fetita la Spitalul Polizu din Capitala. Pana acum, cei doi au tinut secret sexul si numele bebelusului.

"Sunt bucuros sa va anunt nasterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020, la ora 20:05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din Bucuresti. Sotia mea, Alina-Maria, si fetita noastra sunt perfect sanatoase. Traim un moment cu totul special in familia noastra si, in emotiile acestor clipe, multumim cu recunostinta pentru sprijinul si entuziasmul deosebit al romanilor. Ganduri de aleasa pretuire pentru daruirea personalului medical in aceste vremuri dificile", se arata intr-un document oficial, postat de fostul pricipe Nicolae.

Micuta a venit pe lume cu o zi inainte de sarbatoarea Sfintilor Mihail si Graviil, iar fostul principe a considerat ca bunicul sau il ocroteste din Cer."Regele Mihai, bunicul meu, ne ocroteste, iar eu sunt mandru ca port mai departe numele lui. La multi ani celor care poarta numele Sfintilor Mihail si Gavriil", a spus fostul principe Nicolae.

Mai are o fetita de 5 ani 

Fostul principe mai are o fetita e 5 ani, dintr-o relatie cu Nicoleta Cirjan. El nu a dorit sa recunoasca fetita si a cerut un test ADN. In 2019, acesta a recunoscut public ca este tatal micutei, insa a refuzat sa mai faca declaratii despre acest subiect. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre