Flick si sotia lui, Denisa, si-au botezat fetita. Cei doi au ales un loc special

/ / Modificat: 2022-08-15
Flick si sotia lui, Denisa, si-au botezat fetita. Cei doi au ales un loc special

Duminica a fost o zi cu mari emotii pentru familia Filcea. Flick „Domnul Rima” si sotia lui, Denisa, au crestinat-o pe micuta Eva-Maria. Fetita a fost botezata cu o zi inainte de marea sarbatoare a Adormirii Maicii Domnului, iar ziua nu a fost deloc aleasa intamplator, pentru ca micuta poarta si numele Maria.

Denisa si Flick au devenit parinti in luna iunie, iar duminica, 14 august, micuta lor a devenit crestina. La fel ca atunci cand s-a nascut, tatal ei a dat vestea ca fetita a fost botezata, cu ajutorul unei poezii. Flick a postat pe conturile de pe retelele sociale o fotografie de familie, in care cea mica este cu spatele, si a scris in dreptul ei: „Ne gasim, cand vine seara/ Fericiti si ea si eu/ Pentru ca ne-am dus comoara/ In fata lui Dumnezeu”.

Daca nunta a avut loc in Grecia, in cadru restrans, in plina pandemie, ei bine pentru botez cei doi au ales locurile natale ale lui Flick. Fetita lui, Maria, a fost botezata in aceeasi biserica in care s-au crestinat si Flick, si mama, si bunicul lui, dupa cum a scris chiar fericitul tatic, tot pe Facebook: „Azi ne-am botezat fetita, pe Eva-Maria, la biserica Sfanta Maria, din satul in care am copilarit, in cristelnita in care am fost crestinat si eu, si mama, si acum 100 de ani si bunicul meu”.

Flick si Denisa se pregatesc sa plece in prima vacanta cu fetita lor

In urma cu cateva zile, Flick anunta pe Facebook, in stilul caracteristic, faptul ca fetita lui are pasaport. Multi dintre cei care il urmaresc au dedus ca Flick si Denisa urmeaza sa plece in prima vacanta in strainatate, in formula extinsa, pentru prima data de cand au devenit parinti.

Denisa, sotia lui Flick, nu mai este atat de activa pe retelele sociale de cand a nascut, pentru ca isi dedica majoritatea timpului fetitei ei. Ea si Flick au decis sa nu apeleze la ajutoare si sa o creasca singuri pe micuta Eva-Maria. Denisa se bucura de sprijin din partea sotului ei si a declarat in repetate randuri ca Flick este un sot si un tatic implicat.

„Asa arata viata noastra in trei, nu stiu ce m-as face fara sprijinul lui @flick_domnulrima. E un tata si un sot minunat! Nu mai am doua ore la dispozitie sa ma pregatesc, ca inainte, dar am ajutor din partea sotului si impreuna ne descurcam sa le facem pe toate. Important e ca suntem amandoi si avem grija unul de altul si impreuna avem grija ca Evei sa ii fie bine. Iubirea e mereu raspunsul la orice! De acord cu mine?”, a scris Denisa in urma cu ceva timp, pe Instagram, in dreptul unor fotografii in care ea o tinea in brate pe Eva, iar Flick ii pieptana parul.

FOTO: Facebook

Articole recomandate

Citeste si despre