Flavia Mihasan a devenit mamica pentru a doua oara. Prima imagine cu bebelusul

/ / Modificat: 2021-05-16
Flavia Mihasan a devenit mamica pentru a doua oara. Prima imagine cu bebelusul

Flavia Mihasan, fost vecina de la emisiunea Neatza a devenit sambata, 15 mai, mamica pentru a doua oara. Vedeta a adus pe lume un baietel perfect sanatos. 

Flavia a facut anuntul pe pagina sa de Instagram, unde a postat si un filmulet in care isi strage in brate cu multa dragoste cel de-al doilea copil. 

“Ieri a venit pe lume minunea asta de bebe! E perfect, e dulce și bun! Te iubim fără limite, copilul nostru”, a anunțat Flavia Mihaşan pe contul ei de socializare, urându-i bebelușului bun venit pe lume.

flavia mihasan

Flavia mai are un baietel de 1 an si 9 luni 

Flavia Mihăşan, in varsta de 34 de ani, a anuntat ca este insarcinata pentru a doua oara la sfarsitul anului trecut. Este casatorita cu dansatorul Marius Moldovan si mai au un băieţel, pe nume Carol, în vârstă de 1 an şi nouă luni.

“Eu şi Marius ne vom descurca de minune cu al doilea copil. Marius e un tătic foarte implicat, el probabil o să îl adoarmă pe Carol, iar eu bebeluşul. Noi nu am avut ajutor niciodată şi ne-am împărţit atribuţiile foarte bine. Vom vedea şi acum ce se va întâmpla, probabil îi vom lua după noi pe la spectacole”, a declarat Flavia pentru Click.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre