Fiul lui Cristi Brancu a obtinut o bursa Cambridge, la doar 12 ani

/ / Modificat: 2023-05-28
Fiul lui Cristi Brancu a obtinut o bursa Cambridge, la doar 12 ani

Cristi Brancu este mandru de fiul sau de 12 ani, care a obtinut recent o bursa Cambridge! Tudor Brancu va pleca in Marea Britanie, unde va sta o saptamana! 

Fiul lui Cristi Brancu a obtinut o bursa Cambridge! 

Cristi Brancu si Oana Turcu formeaza unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul romanesc. Cei doi au impreuna un baiat pe nume Tudor, in varsta de 12 ani, care recent a obtinut o bursa Cambridge! In curand acesta va pleca in Marea Britanie, unde va sta o saptamana, iar Oana Turcu recunoaste ca ii este greu sa se gandeasca la momentul in care fiu ei va pleca din Romania, la studii.

„E pasionat de limbi straine si ii place foarte mult germana. Isi doreste sa invete cat mai multe limbi, dar nu vrem sa punem chiar pe ultimul loc limba romana pentru ca recunosc ca vorbeste mai bine limba engleza, decat romana. Ceea ce nu e OK. Simte si viseaza in limba engleza. Recunosc ca nu e neaparat un semn bun, fiindca mi-as dori sa ramana aici cu mine”, a spus Oana Turcu, potrivit VIVA!. 

Cristi Brancu a adaugat: 

„E o chestie foarte noua in viata noastra. De cateva zile, am aflat ca al nostru Tudor a castigat o bursa la Cambridge, asa ca vom fi pe acolo, prin zona, in aceasta vara. El va merge sigur la Cambridge, o saptamana, iar noi, probabil, vom calatori, vom vizita ceva pe acolo, prin zona. E important ca el sa creasca! E de-abia in clasa a cincea, asa ca e important sa creasca. Noi vom survola zona, ca sa spunem asa! Putin prin Marea Britanie…apoi, sa va mai spunem un secret. Noi nu stim niciodata unde ne facem concediile. Doar cu o luna inainte. Sau o luna si jumatate. Din pacate, e mai scump asa! Vine Craciunul sau vara si deodata ne trezim ca ne punem intrebari pe tema asta!”, a declarat Cristi Brancu, pentru Impact.

Prezentatorul tv a mai spus ca fiul sau a ales deja ce cariera vrea sa urmeze in viitor:

„Daca pleaca stiu ca vrea sa devina regizor. Iar regizorii stiu ca trebuie sa gandeasca in limba lor materna. In clasa a cincea mai descoperi cuvinte, e de inteles! Si noua ni se mai intampla sa ne cautam cuvintele, cand suntem deja mari.”

  • Surse: viva.ro, impact.ro
  • Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Burse copii Burse scolare

Articole recomandate

Citeste si despre