Fiul de suflet al cantaretului Petrica Stoian. Era ca un tata pentru el: "O sa raman mereu baiatul lui nenea"

/ / Modificat: 2021-11-07
Fiul de suflet al cantaretului Petrica Stoian. Era ca un tata pentru el:

Petrica Mitu Stoian, unul dintre cei mai valorosi cantareti de muzica populara din Romania, s-a stins din viata la varsta de 61 de ani. Artistul fusese infectat cu coronavirus si a urmat un tratament post covid la o clinica particulara din Resita.

Din pacate, in urma primei sedinte de recuperare, cantaretului i s-a facut rau si a fost transportat de urgenta la Spitalul Judetean Resita. Medicii nu au mai putut face insa nimic si au declarat decesul. 

Desi nu avea copii, Petrica Mitu Stoian se atasase foarte mult de un baiat, Alin Gabriel Matei, pe care il considera fiul lui de suflet. S-au cunoscut cu ani în urmă, la un concurs de muzică populară.

Nu exista nici măcar o zi să nu îşi vorbească. Tânărul Alin Gabriel Matei a petrecut o mulţime de momente frumoase petrecute cu artistul. S-au întâlnit chiar acum câteva zile, când au filmat pentru o emisiune.

„E de necrezut! Am filmat acum cateva zile cu dumnealui la o televiziune, nu a murit de covid, e o informatie falsa, au fost alte complicatii. Pentru mine a fost ca un al doilea tata, ma iubea ca pe copilul lui, m-a ajutat mult! Urma sa mergem la Chisinau sa facem un duet cu Orchestra Lautarii si maestrul Nicolae Botgros. Noi aveam o relatie tata-fiu, vorbeam foarte mult, ii povesteam tot ce fac, in fiecare seara ne auzeam. Ma invata tehnica vocala, n-am cuvinte. Toate intalnirile cu dumnealui au fost unice. Mereu ma invata de bine, sa nu uit de unde plec, ma incuraja ca o sa ajung mai mare decat el in cariera. M-a ajutat enorm, mereu mi-a dat sfaturi de viata si de cariera.

Cuvintele, in momentul asta, sunt de prisos! Si sunt prea mici pentru durerea pe care o simt. O sa raman mereu baiatul lui nenea, asa cum imi spunea, si pentru mine e nemuritor! Sinceritatea, felul lui de a fi, sufletul, ajuta pe toata lumea, nu facea rau la nimeni. A fost un om foarte bun, un artist cum nu cred ca se va mai naste in tara asta. Eu si ieri am vorbit cu el, se simtea foarte bine, mi-a trimis poze, nu era bolnav. Medicii care au fost acolo, si-au facut datoria, n-au putut sa-l salveze, Dumnezeu l-a vrut sus pentru ca ii i-a pe oamenii buni”, a declarat Alin Gabriel Matei pentru Star Popular.

Articole recomandate

Citeste si despre