Fiicele Gabrielei Cristea au viitorul asigurat. Unde vor locui cand vor deveni majore

/ / Modificat: 2023-06-26
Fiicele Gabrielei Cristea au viitorul asigurat. Unde vor locui cand vor deveni majore

Gabriela Cristea si Tavi Clonda le-au asigurat viitorul celor doua fetite ale lor, Victoria si Iris. Pe langa casa in care locuiesc in prezent, cele doua fetite mai au o locuinta la dispozitie.

Cei doi parinti se ocupa indeaproape de Victoria si de Iris. Cele doua sunt ghidate sa isi urmeze pasiunile inca de la varste fragede. Astfel ca, recent, tatal lor le-a dus la casting pentru un serial, aceasta fiind dorinta lor.

Gabriela Cristea si Tavi Clonda spun ca daca atunci cand vor creste nu vor mai dori sa stea cu parintii, Victoria si Iris se pot muta in propriul apartament, pe care il au deja cumparat.

„Avem unul in Dorobanti, il pastram pe acela. (…) Este in centrul Capitalei, este OK”, a povestit Tavi Clonda.

Victoria si Iris, viata de printese. Cum sunt tratate de cei doi parinti

Gabriela Cristea si Tavi Clonda se asigura in permanenta ca fiicele lor nu duc lipsa de nimic. In casa lor, evaluata la un milion de euro, au camere cu decoruri dupa preferinte.

„Camere de printese au avut de cand s-au nascut. Victoria a avut cu stelute. (…) a, cu o semiluna, cu soare, dar si cu un pat de printesa. Acum, de cand este mare, s-a desfacut patul mic si acum este mare. La fel si la Iris, dar ea are o pictura frumoasa, cu irisi, dar si un pat de printese. Acum dorm impreuna, dar da, au avut camere de printese”, a spus Tavi Clonda.

FOTO: tvmania.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Viitor copii

Articole recomandate

Citeste si despre