Fiica Roxanei Ciuhulescu, carnet de sofer la doar 16 ani: "Era dependenta de mine"

/ / Modificat: 2023-12-19
Fiica Roxanei Ciuhulescu, carnet de sofer la doar 16 ani:

Ana, fiica Roxanei Ciuhulescu, face scoala de soferi si se pare ca a mostenit pasiunea mamei sale pentru masini cu multi cai putere. Tanara va implini in februarie 16 ani si urmeaza sa isi ia carnetul de conducere. 

Ea s-a inscris deja la cursuri, iar mama sa este tare mandra de ea. „Nici nu stiu cand a trecut timpul, ieri-alaltaieri o duceam la gradinita, iar acum, ce sa vezi, face scoala de soferi.

Pe 14 februarie, ea va implini 16 ani si, conform legislatiei in vigoare, la varsta aceasta va putea conduce cu permisul B1 vehicule avand o greutate proprie de max 550 kg, dar care pot dezvolta viteze de pana la 100 km/h. Ne dorim ca, odata cu independenta in miscare, s-o si responsabilizam.

Mai intai, a trecut de vizita medicala, a dat si testul psihologic, iar, dupa aceea, timp de doua saptamani, a facut cursul de legislatie din cadrul unei scoli de soferi, cea mai buna de la noi, si a sustinut si primul examen.

Va trebui insa sa efectueze 30 ore de condus, apoi sa sustina cele doua examene finale: teoretic si practic.

E adevarat ca ma mosteneste, cu pasiunea asta pentru masini. La 18 ani va trebui sa dea, din nou, examen, pentru a obtine permisul pentru categoria B”.

Ana va primi o masina de la parinti 

Roxana Ciuhulescu a marturisit ca ii va cumpara o masina fiicei sale, care este o necesitate pentru ea, nu doar un moft adolescentin. 

”O sa-i luam acum o masina din aceasta mica, un mini smart, cu care sa mearga singura la scoala. Noi locuim la casa, in afara Bucurestiului, si ea era dependenta de mine, dimineata trebuia sa merg sa o duc la scoala.

Cum se simte fiica Roxanei dupa operatie

Ana, fiica Roxanei Ciuhulescu, a fost operata, recent, de scolioza severa. Acum, tanara merge zilnic la recuperare.

„Doamne ajuta, acum Ana se simte foarte bine dupa operatie. Am avut foarte mult de tras! Nu a fost deloc usor! Este recuperata acum in proportie de 90 la suta. Va trebui, insa, sa faca kinetoterapie timp de un an de zile de acum incolo, pana sa-si revina total”, a mai marturisit vedeta

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Roxana ciuhulescu Roxana ciuhulescu copii

Articole recomandate

Citeste si despre