Fiica lui Mircea Geoana duce o viata de lux in America, dar spune ca Romania este adevarata ei „casa sufleteasca”

/ / Modificat: 2024-04-16
Fiica lui Mircea Geoana duce o viata de lux in America, dar spune ca Romania este adevarata ei „casa sufleteasca”

Fiica lui Mircea Geoana traieste de ani buni in Statele Unite, insa recunoaste ca sufletul ei va fi mereu in Romania.

Ana Geoana, in varsta de 27 de ani, a petrecut primii sase ani din viata in America, , unde tatal ei era ambasador. Ea a urmat Facultatea de comunicare si inginerie la prestigioasa Universitate Pennsylvania si ulterior a decis sa se stabileasca peste Ocean, mai exact in Los Angeles, punand bazele propriului business, de sanatate holistica. Fiica lui Mircea Geoana este health coach si nutritionist integrativ.

Cat despre viata personala, Ana Geoana traieste o frumoasa poveste de dragoste cu milionarul american Garett Cayton.

cum-arata-fiica-lui-mircea-geoana.jpg

Cei doi au facut petrecerea de logodna in Romania, la Palatul Mogosoaia si s-au casatorit anul trecut, in Venetia, la Hotelul Cipriani, cel mai luxos hotel din oras.

„Am ales Venetia, pentru ca Italia are un loc special in inima noastra. A fost primul loc in care am mers intr-o vacanta cu ambele familii. Dupa logodna de acasa, am vrut sa gasim un loc frumos si accesibil pentru invitatii nostri din America, Romania si restul Europei. Venetia este destinatia visurilor noastre. Parintii lui Garett sunt foarte entuziasmati si ei de aceasta alegere si deja au inceput sa se gandeasca cum sa fie nunta”, a declarat fiica lui Mircea Geoana pentru OK! Magazine.

Ana este stabilita in Los Angeles, unde locuieste impreuna cu sotul ei, dar spune ca „in inima si in caracter sunt cu adevarat romanca, iar Romania va fi mereu casa mea sufleteasca, dar casa fizica va fi acolo unde se afla iubitul meu si cainele nostru”.

Anul trecut, dupa petrecerea de logodna de la Mogosoaia, Ana Geoana spunea ca isi doreste sa petreaca mai mult timp in Romania:

„Locuinta noastra va ramane in Los Angeles dupa casatorie, unde eu am pornit si imi dezvolt propria afacere de welness si viata sanatoasa. Garett deja lucreaza alaturi de tatal sau in afacerea familiei. Vom calatori si vom petrece mai mult timp si in Romania, pentru ca, dupa experienta din aceasta vara, am decis ca Romania este pentru noi mai mult decat o destinatie de vacanta.

Ne-a placut foarte mult Romania rurala, calda, naturala cu oameni si peisaje minunate si trebuie s-o exploram mai mult. Chiar si eu am vazut cu alti ochi aceasta Romanie si imi doresc sa o vad si mai mult si sa o inteleg si mai bine”.

  • Surse: viva.ro, libertatea.ro, retetesivedete.ro
  • Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre