Fiica lui Irinel Columbeanu a disparut de doi ani in America. Ce s-a intamplat cu Irinuca

/ / Modificat: 2020-11-05
Fiica lui Irinel Columbeanu a disparut de doi ani in America. Ce s-a intamplat cu Irinuca

De aproape doi ani, Irinuca, fiica lui Irinel Columbeanu si a Monicai Gabor, locuieste in America si foarte putine lucruri se mai stiu despre ea. Monica a preferat sa isi tina fiica departe de viata publica si a evitat sa mai posteze fotografii cu ea pe retelele de socializare. 

Irinel Columbeanu si-a pierdut intreaga avere, iar din milionar a ajuns sa locuiasca intr-un apartament cu doua camere in Colentina si conduce o masina la mana a doua. 

Irina, fiica lui Irinel si a Monicai Gabor, locuieste de doi ani in America. Daca pana in 2018, micuta pleca doar in vacante la mama sa, acum locuieste in SUA.Inainte de a pleca din tara, Irina invata la o scoala privata din Capitala foarte renumita, Liceul Francez "Anna de Nouailles" din Bucuresti

In America, Irina duce o viata discreta 

In primele saptamana de la sosirea in America, Irina s-a facut remarcata pe retelele de socializare si a filmat alaturi de mama sa mai multe vloguri. Detinea chiar si un canal de YouTube. La scurt timp insa, Irinuca nu a mai postat nimic retelele de socializare. De asemenea, Monica Gabor a disparut si ea de pe retelele publice si nici nu a mai pus poze cu Irina de anul trecut. Potrivit unor apropiati ai Monica, Irinuca ar duce acum o viata discreta si este inscrisa la o scoala publica. Irinel Columbeanu a confirmat ca fiica sa locuieste acum cu Monica in America si ei vorbesc doar virtual. 

"Fiica mea este foarte bine si va fi din ce în ce mai bine...Imi este dor de ea... In America este plecata de doi ani, ne vedem virtual."

De cand a sosit in SUA, Irina locuieste alaturi de mama sa, de Mr. Pink si de fiul acestuia intr-o vila luxoasa din Malibu, in valoare de milioane de dolari.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre