Fiica lui Gica Hagi a dat lovitura la Hollywood. Va lucra la acelasi proiect cu Michelle Obama

/ / Modificat: 2021-05-24
Fiica lui Gica Hagi a dat lovitura la Hollywood. Va lucra la acelasi proiect cu  Michelle Obama

Kira, fiica lui Gica Hagi, a dat lovitura la Hollywood. Tanara in varsta de 25 ani va face parte dintr-un proiect cinematografic alaturi de fosta prima doamna a SUA, Michelle Obama. 

Este vorba despre un serial animat, marca Netflix. Fiica lui Hagi va dubla vocea unuia dintre personajele principale in productia ”Gofre si Mochi”, serial produs de platforma de streaming online Netflix si care este difuzat in Romania din 16 martie. 

In acest film, Kira se alatura unor nume celebre de la Hollywood, printre care se numara si Michelle Obama, sotia fostului presedinte al SUA, Barack Obama. 

Serialul se adreseaza si adultilor, nu doar copiilor, deoarece este ”educativ si amuzant”. „Dragi parinti sau matusi sau unchi sau bunici, ati aflat de «Gofre si Mochi»? Este un serial pe Netflix, iar eu stiu de el pentru ca m-am distrat teribil sa dublez vocea lui Mochi. Asa ca nu ma deranjeaza, daca asta e noua mea porecla! E un serial educativ si amuzant si il recomand si adultilor, e bine sa nu uitam sa fim copii!”, a scris Kira Hagi, pe retelele sociale.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre