Fiica lui Dragos Bucur, colega de serviciu cu tatal sau. Au castigat 15.000 de euro

/ / Modificat: 2020-08-27
Fiica lui Dragos Bucur, colega de serviciu cu tatal sau. Au castigat 15.000 de euro

Sofia, fiica lui Dragos Bucur, isi castiga deja proprii bani, la doar 13 ani. La doar 11 ani, ea a scris impreuna cu tatal sau scenariul unui film, care zilele trecute a castigat marele premiu la Festivalul de Film de la Sarajevo. Cei doi au primit 15.000 de euro.

"In urma cu doi ani si jumatate, cand abia implinise 11 ani, ne-am apucat sa scriem impreuna scenariul serialului «Delta Neagra», ca o metoda de inlocuire a materiei «Limba si Literatura Romana». Sofia urmase un curs de scenaristica si ne-am gandit amandoi ca o sa fie interesant si interactiv sa scriem impreuna o poveste, dupa regulile scenaristicii. Cu Dana (n.r. mama ei) are un anume tip de activitati, iar cu mine altul si asta ii ofera o plaja mai mare de desfasurare”, a povestit pentru Click! Dragos Bucur.

Sofia este foarte pasionata de cinematografie si a muncit cot la cot cu tatal sau la scenele serialului care au fost filmate anul trecut in Delta Dunarii. 

"Cei 15.000 de euro obtinuti am decis sa-i folosim in dezvoltarea acestui serial, sa angajam un grafician, sa gasim un script-consultant cu experienta... Dar nu e prima data cand Sofia castiga bani din propria munca. A mai filmat alaturi de mine si de Dana in cateva spoturi comerciale, iar banii castigati in urma acelor reclame ii pastreaza ea”, explica actorul.

"A fost cel mai mare castig al nostru, am invatat amandoi multe. Acum mai avem de scris ultimele doua episoade si de finisat ceea ce am scris deja. Daca se intampla ca proiectul sa se opreasca aici, din diverse motive, noi tot suntem castigati”, spune Dragos.

Viata cu trei copii este plina de actiune

Dragos Bucur si Dana Nalbaru au impreuna trei copii, doi biologici si o fetita infiata, Roxana, care are 8 ani. 

"La noi in familie este destul de bine stabilita dinamica: Kadri este cel care ne controleaza pe toti, Dana fiind singura care reuseste sa il faca sa isi schimbe (uneori) parerile. Lasand gluma deoparte, viata cu trei copii este plina de actiune si asta vine cu multe chestii extraordinare, dar si cu momente de oboseala. Sofia a crescut si are nevoie din ce in ce mai des de activitati potrivite varstei si de interactiune cu alti adolescenti, Roxana este in perioada in care isi descopera talentele, iar Kadri este un copil avid de informatie si care vrea non-stop sa invete”, a povestit Dragos Bucur. 

Sursa: click.ro 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre