Fiica Elenei Lasconi regreta ce a spus despre mama sa: "Ar fi trebuit sa fiu mai diplomata. Nu ar fi trebuit sa ma arunc cu capul inainte"

/ / Modificat: 2023-11-08
Fiica Elenei Lasconi regreta ce a spus despre mama sa:

Oana Lasconi, fiica Elenei Lasconi, in prezent primar al orasului Campulung Muscel, a revenit cu un nou mesaj pe retelele de socializare. Tanara in varsta de 31 de ani a marturisit ca regreta declaratiile facute despre mama sa sambata trecuta. Aceasta a dezvaluit ca nu are de gand sa intre in politica, mai ales in Romania. 

„As vrea sa spun ca regret felul in care am facut declaratia de sambata. Nu ar fi trebuit sa ma arunc cu capul inainte si sa fac declaratii cand emotia era la maxim. Regret felul in care am facut-o, regret momentul in care am facut-o. Ar fi trebuit sa fiu mai diplomata si este o lectie destul de dura pentru mine. Dar o lectie pe care va jur ca am invatat-o", a marturisit Oana. 

De asemenea, fiica Elenei Lasconi a tinut sa le multumeasca tuturor celor care au sustinut-o in aceasta perioada dificila. 

„In primul rand as vrea sa le multumesc celor care mi-au aratat sustinere in perioada asta dificila. Va apreciez din toata inima.”

"Permiteti-mi sa va linistesc, politica din Romania este mult prea struto-camila"

In ceea ce priveste faptul ca a fost acuzata ca s-a folosit de aceste declaratii pentru a intra in politica, Oana a tinut sa precizeze ca nu are nicio dorinta in acest sens, mai ales ca politica din Romania este un fel de struto-camila. 

„Unii au spus ca am folosit asta drept rampa de lansare in politica. Permiteti-mi sa va linistesc, politica din Romania este mult prea struto-camila ca sa am eu ce sa caut in ea. Din punct de vedere ideologic mi se pare un haos.”

„Ce imi doresc din toata inima sa fac este sa sustin comunitatea LGBTQ+. Imi doresc sa oprim acest scandal, sa-l incheiem si sa pornim un dialog. (...) M-am gandit zilele astea si la generatiile mai vechi LGBTQIA+ care au suferit vazand ca e criminalizat felul in care ele exista. Trebuie sa ne folosim vocea si pentru ei, nu numai pentru tinerii LGBTQ+ din Romania.”

Oana Lasconi are 31 de ani si locuieste la Paris din 2016, unde sustine ca a ajuns pe propriile forte. Pe contul sau de Instagram se descrie ca fiind o „sustinatoare a drepturilor LGBTQIA+, anticapitalista transilvaneana, socialista, o vetarana a gaming-ului, cantareata amatoare si scriitor in devenire”.

  • Surse: hotnews.ro
  • Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Mama si fiica Conflicte parinti copii

Articole recomandate

Citeste si despre