Fiica Danielei Gyorfi a ajuns cu capul spart la spital dupa ce a fost agresata de doua colege la scoala: "Patru ani au fost gramada pe ea"

/ / Modificat: 2023-06-05
Fiica Danielei Gyorfi a ajuns cu capul spart la spital dupa ce a fost agresata de doua colege la scoala:

Daniela Gyorfi a povestit ca fiica ei a trecut prin momente cumplite la scoala din cauza unor colege. Acestea au agresat-o pe Maria, iar la un moment dat au impins-o si aceasta a cazut. Din nefericire, fiica Danielei s-a ales cu rani la cap si a fost transportata de urgenta la spital. 

„A avut doua eleve care i-au creat mari probleme. Au batut-o, pe mine ma faceau in toate felurile. Pana nu am venit la scoala ca o leoaica, nu s-a potolit treaba. Patru ani de zile erau pe ea gramada si nu a mai suportat. In clasa IV-a, la inceput, la ora de sport s-au jucat si a cazut, impinsa, si si-a spart capul. A fost luata si dusa la spital. Copiii radeau”, a declarat Daniela Gyorfi, la Antena Stars.

Daniela Gyorfi isi doreste ca fiica ei sa urmeze o cariera in IT 

Daniela Gyorfi a marturisit ca si-ar dori ca fiica ei sa urmeze o cariera in IT. Mai mult, Maria invata coreeana, pentru ca este o limba straina de viitor. 

„Eu ma alint ca sunt o mama comunista. Cu tehnologia asta, e altceva, fata de ceea ce am trait noi. Maria trebuie sa aiba o educatie buna si sa aiba principii de viata sanatoase. Vreau sa fie o femeie cu o meserie, sa fie independenta, sa aiba prieteni, ceea ce la mine a fost un minus, pentru ca eu am fost tradata de prieteni.

Ce meserie as vrea sa aiba fiica mea? Sa nu aiba de-a face cu showbizul! Ea invata coreeana acum! Vreau sa faca o meserie care s-o implineasca, sa nu fie trista. De ce nu vreau in showbiz? Nu este ceva sigur, de perspectiva, din punctul meu de vedere. Eu stiu realitatea. Uite, Maria invata coreeana, poate deveni ceva in IT, in traduceri. Eu am trait prin multe lucruri si stiu ce inseamna showbizul”, a spus Daniela Gyorfi, scrie romaniatv.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Agresiune copii Agresiune fete

Articole recomandate

Citeste si despre