Fiica cea mica a lui Demi Moore, despre relatia dificila cu mama sa: "Nu am vorbit cu ea timp de trei ani"

/ / Modificat: 2020-05-14
Fiica cea mica a lui Demi Moore, despre relatia dificila cu mama sa:

Demi Moore este una dintre cele mai de succes actrite de la Hollywood. Ea a fost casatorita timp de 13 ani cu Bruce Willis, mariaj din care au rezultat trei fete. Dupa divort, acestea au ramas in grija mamei lor. 

De Ziua Mamei, sarbatorita in SUA pe 10 mai, Tallulah, fiica cea mica a cuplului, a scris pe Instagram despre relatia complicata pe care a avut-o cu Demi Moore. Ea a dezvaluit ca timp de aproape trei ani nu a vorbit deloc cu actrita. 

"Nu am vorbit cu mama timp de aproape trei ani. Povestea s-a schimba insa. Dupa o perioada indelungata de auto-reflectie si datorita puterii de a ierta, trei ani nu s-au transformat in "pentru totdeauna," a marturisit Tallulah intr-o postare pe Instagram.

"Cine ma cunoaște personal stie cat de importanta este prezenta mamei mele in viata mea. Cateodata ma intreb ce fel de legatura s-ar forma daca acum as intalni-o pe Demi de la 26 de ani. Cred ca am rade mult. Ma descopar in tot ceea ce esti @demimoore si in tot ceea ce vei continua sa ma inveti. Vad ce inseamna aceasta zi pentru tine si de unde vii. Te iubesc," a incheiat fiica actritei.

"Soarele a apus si un monstru s-a instalat acolo"

In vara anului trecut, Demi Moore si-a lansat memoriile in cartea intitulata "Inside Out." Actrita a vorbit despre imaginea ei, despre cariera, despre mariajul cu Ashton Kutcher, despre sarcina pe care a pierdut-o si despre lupta cu dependenta de alcool. Cu aceasta ocazie, fiicele sale au vorbit pentru prima data despre perioada greau prin care a trecut Demi Moore, in timpul casatoriei cu Ashton Kutcher.

Tallulah avea 9 ani si a povestit cum a fost pentru ea sa locuiasca in acea perioada, cu mama sa. Era ca si cum "soarele a apus si un monstru s-a instalat acolo."

"Privind comportamentul ei fata de Ashton, in acei ani, pentru ca toata lumea plecase din casa si doar eu mai ramasesem acolo, m-am simtit uitata si am dezvoltat si hranit o varianta in care ea nu ma iubea. Si chiar am crezut asta. Stiu acum ca mama ma iubeste 100%, dar in acel moment eram ranita," a dezvaluit Tallulah.

Fiica actritei a mai spus ca la varsta de 14 a inceput sa consume si ea alcool, iar la 15 ani a fost la un pas sa-si piarda viata din aceasta cauza. La indemnul surorilor ei, Rumer si Scout, Tallulah inceput un tratament ca sa nu mai bea.

"Am avut impresia ca nu mai suntem indeajuns pentru ea"

La randul ei, Rumer, fiica cea mare a lui Demi Moore a explicat ca a fost foarte suparata pentru ca mult timp s-a simtit data la o parte din cauza lui Ashton Kutcher. Simtea ca ceva ce era al ei i-a fost luat.

"Cred ca atunci cand mama a vrut un alt copil si nu s-a mai intamplat, toata atentia a fost numai pe asta, iar noi am avut impresia ca nu mai suntem indeajuns pentru ea.

Unul dintre motivele pentru care m-am mutat de acolo, dupa ce a pierdut sarcina, a fost acela ca nu intelegeam de ce era atat de disperata sa aiba alt copil. Nu am putut intelege. Mai tarziu, cand m-am uitat pe niste poze si am vazut cat de avansata era sarcina, mi-am dat seama cat de insensibila am fost," a marturisit Rumer. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Relatie

Articole recomandate

Citeste si despre