Fiica cea mica a Amaliei si a lui Ilie Nastase a fost admisa la facultate. Unde va studia Emma: "Cei mai buni copii din lume"

/ / Modificat: 2024-03-22
Fiica cea mica a Amaliei si a lui Ilie Nastase a fost admisa la facultate. Unde va studia Emma:

 

Amalia Nastase este in culmea fericirii, dupa ce fiica ei cea mica a primit raspunsul de la facultatea la care a aplicat. Emma, fata pe care o are din casnicia cu fostul tenismen Ilie Nastase, va studia in strainatate. 

Emma a fost admisa la o universitate de prestigiu

Amalia si Ilie Nastase au fost casatoriti timp de 6 ani si au impreuna doua fete. Alessia, fiica lor cea mare, este studenta la Paris, in anul al treilea, iar acum a venit momentul sa plece si sora ei mai mica la studii. Emma este in ultimul an de liceu, dar a aplicat deja pentru a studia in strainatate. In urma cu cateva zile, a primit si raspunsul, iar mama ei nu isi mai incape in piele de bucurie. Amalia Nastase este foarte mandra de copiii ei si a publicat pe retelele de socializare scrisoarea primita de la facultatea la care s-a inscris Emma. 

Adolescenta va studia la Universitatea St Andrews, din Scotia. Este o universitate cu traditie, fiind a treia cea mai veche din Regatul Unit. "Nu puteam sa primesc cadou mai frumos de ziua mea, felicitari iubita mea, Emma Nastase. Ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi pentru cei mai buni copii din lume", a scris Amalia Nastase pe Instagram, alaturi de scrisoarea primita de la facultatea din Scotia. 

Amalia Nastase, despre sistemul de invatamant romanesc

Fosta sotie a lui Ilie Nastase a ales ca fiicele si fiul ei sa invete intr-un sistem international. Alessia a absolvit un liceu cu predare in limba engleza si tot acolo studiaza si Emma, care este in clasa a 12-a acum. Si Toma, fiul cel mic al Amaliei din casatoria cu Razvan este in clasa a 2-a, la aceeasi scoala. Intr-un interviu acordat in trecut, Amalia Nastase declara ca isi sustine neconditionat copiii sa plece la studii in strainatate, pentru a avea acces la cea mai buna educatie. 

"Nu ma doare sufletul (n.r. ca fiicele ei pleaca departe de ea). Mie imi creste sufletul ca stiu ca se duc undeva unde este bine pentru ele si ca or sa fie foarte implinite si or sa faca ceea ce le place. Mi-as dori foarte mult ca si in Romania sistemul de invatamant sa se restructureze la un moment dat si sa primeasca copiii cu dragoste.

La noi nu numai sistemul de invatamant, si sistemul medical, si sistemul administrativ, este un sistem punitiv. Tot timpul te acuza ca n-ai invatat, ca de ce ai venit tarziu la doctor, ca nu ti-ai platit taxele. Si atunci este greu pentru orice roman sa interactioneze intr-un mod prietenos cu impozite, cu taxe, cu scoli. Afara e altcumva. Te imbratiseaza sistemul educational, medical. Acolo te poti relaxa. Pe cand in Romania de aceea toata lumea este nervoasa, toata lumea se cearta. Pentru ca pe noi tot timpul ne acuza cineva ca am facut ceva", a spus Amalia Nastase, pentru EGO.ro, in urma cu cateva luni. 

FOTO: Instagram

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Studii copii

Articole recomandate

Citeste si despre