Fiica Andreei Esca, despre ce inseamna sa fii fiica unei dintre cele mai apreciate prezentatoare TV

/ / Modificat: 2021-10-06
Fiica Andreei Esca, despre ce inseamna sa fii fiica unei dintre cele mai apreciate prezentatoare TV

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a dezvaluit recent ce inseamna sa fii fiica uneia dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din Romania. Tanara a marturisit cat de mult i-a fost afectata viata de faptul ca mama ei este celebra. 

Alexia a intrat si ea cu pasi mici in lumea showbizului in urma cu cativa ani si acum se bucura si ea de notorietate. Alexia a marturisit insa ca multi dintre oamenii care o urmaresc o fac datorita faptului ca este fiica Andreei Esca. 

Recent, fiica stiristei, Alexia Eram, a povestit cat de greu este sa isi traiasca viata avand o mama a carui nume are destula notorietate si de la ce se abtine sa faca in mediul online, pentru a nu strica imaginea familiei.

Mai mult, Alexia spune ca poate nu ar fi ajuns atat de departe in prezent si nu s-ar fi bucurat de o cariera stralucitoare daca nu era mama ei, care activeaza in televiziune de ani intregi: "Ca fiica Andreei Esca… umm, pe de o parte este un lucru bun, pentru ca m-a ajutat in ce fac eu acum. Nu stiu daca as fi ajuns atat de departe daca nu as fi fost fiica Andreei Esca. Dar, pe de o parte, stiu ca daca nu as fi muncit si nu as fi facut real ceva interesant, chiar daca as fi fost fiica Andreei Esca, oamenii nu erau obligati sa-mi urmareasca activitatea.", a declarat Alexia Eram, in cadrul unui podcast cu Laura Giurcanu.

Articole recomandate

Citeste si despre