Fiica Andreei Berecleanu si-a facut iubit. Toata lumea a ramas surprinsa cand a auzit cine este barbatul

/ / Modificat: 2021-07-17
Fiica Andreei Berecleanu si-a facut iubit. Toata lumea a ramas surprinsa cand a auzit cine este barbatul

Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu, s-a transformat total. Este de o frumusete rapitoare si iata ca nu a intarziat mult nici momentul in care sa franga inimile barbatilor. Eva are acum un iubit, insa toata lumea a ramas surprinsa cand a auzit cine este barbatul. Este vorba despre un mare cuceritor, care a avut relatii cu mai multe vedete si chiar este tatal unui copil mic. 

Mai exact, Eva se iubeste din luna iunie cu Stefan Manolache. Un barbat cu reputatie de cuceritor. El a avut relatii cu mai multe vedete de la noi, cum ar fi Silvia, concurentă la „Bravo, ai stil!', Adela Tecuceanu, finalista celui de-al doilea sezon al emisiunii de la Kanal D. În plus, pe lista de cuceriri ale lui Ștefan se mai află și Ioana Grama, precum și cu nepoata fostului premier al României, Petre Roman.

Cea mai mediatizata insa relatie a lui Stefan a fost cea cu Andreea Antonescu, care a durat 6 luni. Povestea lor de dragoste a fost una cu năbădăi, iar despărțirea una cu scandal. A implicat Poliție și ulterior și acuzații de infidelitate. 

Dupa aceasta relatie, Stefan parea ca si-a gasit in sfarsit linistea in bratele Alexandrei Ardelean, cu care are  impreuna si o fetita, care s-a nascut la inceputul lunii aprilie. 

„E un copil făcut din dragoste, dorit și iubit, este ceea ce mi-am dorit mai mult ca orice, m-a binecuvântat Dumnezeu cu cel mai de preț dar. Dacă până acum am avut multe cumpene și dacă până acum spuneam că nu există om care să mă ‘potolească, iată că, în sfârșit, am un «must have», e Ayla minunea noastră și sunt recunoscător clipă de clipă pentru tot ceea ce am. Vreau doar să îi mulțumesc femeii ce mi-a dăruit minunea vieții mele, a spus Ștefan Manolache, în luna august pentru cancan.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre