Fiica Andei Adam ii spune deja tati noului iubit al artistei. Cum l-a cunoscut cantareata pe logodnicul ei

/ / Modificat: 2021-12-30
Fiica Andei Adam ii spune deja tati noului iubit al artistei. Cum l-a cunoscut cantareata pe logodnicul ei

Anda Adam iubeste din nou la scurt timp dupa ce a divortat de sotul sau, Sorin Nicolescu, cu care are impreuna o fetita, Evelin. Acum, artista se iubeste cu un om de afaceri, Eudor Yosif Mohaci, din Elvetia. Cei doi au participat recent la o emisiune TV, impreuna cu Evelin. Cu aceasta ocazie, s-a aflat ca noul partener al cantaretei are o relatie speciala cu fetita artistei, care ii spune deja tati. 

„Mami i-a spus lui Evelin așa: Evelin, hai cu mine în cutie să ieșim amândouă să cântăm și să dansăm. Evelin i-a răspuns: Nu, eu nu intru astăzi cu tine în emisiune”, a spus Bursucu. Teo Trandafir i-a dat de gol și a mărturisit că Evelin îi spune deja „tati” lui Eudor Yosif Mohaci. „Și a continuat: Vin cu tati”, a spus prezentatoarea TV.

„Eu nu am vrut să spun asta, pentru că nu am avut acordul Andei și nu am vrut să mă aduc atât de departe. Prietenia lor este foarte frumoasă și se înțeleg foarte bine”, a continuat Bursucu. 

Iubitul Andei Adam locuiește în Elveția, însă în ultima perioadă stă mai mult în România alături de artistă. „Eu stau tot în Elveția în general. Părinții mei sunt români, dar m-am născut în Franța. Acasă s-a vorbit numai românește și s-au ținut toate tradițiile. Ei au ținut să păstrăm tradițiile, dar să le păstrăm și pe cele din Franța și Elveția”, a povestit bărbatul.

Cum s-au cunoscut cei doi 

Anda Adam l-a cunoscut pe actualul sau iubit la inceputul anului la un restaurant din Brasov, unde se afla impreuna cu niste prietene. 

„La început de an am cunoscut-o. Nu am știut cine e, pentru că nu mă uitam la televizor. Am cunoscut-o într-un restaurant din Brașov. Cum am văzut-o m-am dus la ea. Era cu niște prietene la masă și am luat un scaun și m-am pus lângă ele. (…) Numărul de telefon nu mi l-a dat, dar i l-am lăsat eu pe al meu, la hotel, pe o hârtiuță. Are și acum hârtiuța, dar nu m-a sunat niciodată”, a declarat iubitul Andei Adam în emisiunea „Teo Show”.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre