Fiica Ancai Serea, operata de urgenta. Familia a incheiat brusc vacanta

/ / Modificat: 2023-02-13
Fiica Ancai Serea, operata de urgenta. Familia a incheiat brusc vacanta

Anca Serea si Adrian Sina au trecut prin momente dificile. Cei doi s-au intors de urgenta din vacanta de la munte, pentru ca Sarah, fiica Ancai, a suferit o interventie chirurgicala. Adolescenta a ajuns la spital in timp ce restul familie se afla la munte, iar mama ei si Adi Sina au intrerupt vacanta si s-au intors la Bucuresti, pentru a fi alaturi de ea.

La cateva zile de la interventie, Anca Serea a publicat un mesaj si cateva fotografii pe retelele sociale. Ea le-a povestit celor care o urmaresc ca Sarah a avut nevoie de o operatie si ca momentul nu a mai putut fi amanat.

„Vacanta familiei s-a incheiat brusc, fiind nevoiti sa revenim acasa mai repede decat ne doream. Motivul a fost ca Sarah a avut nevoie de o interventie chirurgicala de urgenta, care nu suporta amanare… Am inteles ieri, inca o data, cat de pretioasa este sanatatea noastra si a celor dragi, cat de important este fiecare moment pe care il traim si pe care ar trebui sa il pretuim la maxim”, a scris Anca Serea.

Fosta prezentatoare nu a dat detalii despre afectiunea adolescentei, dar a spus ca pericolul a trecut si ca fata se simte bine acum:

„Nu dorim sa intram in foarte multe detalii, Sarah este bine acum, multumesc lui Dumnezeu si in special medicilor minunati care au fost mai mult decat prompti in rezolvarea cazului si alaturi de noi, familia, cu multe informatii si compasiune. In astfel de momente intelegem mai clar ca niciodata ca nu mai conteaza nimic altceva, nici timpul, nici alte detalii de care ne agatam zilnic, ci doar binele persoanei dragi. Aveti grija de voi si de cei dragi, viata este atat de scurta! Sarah, ai fost foarte curajoasa”.

Multi dintre cei care o urmaresc i-au transmis ganduri bune pentru Sarah, iar vedeta a revenit si le-a multumit. Anca Serea a precizat ca fata se simte bine acum: „Va multumesc pentru gandurile bune. Sarah este mai bine astazi. Din pacate, inca o data am realizat astazi ca sanatatea este cea mai importanta”, a transmis sotia lui Adrian Sina.

Sarah si David sunt cei mai mari dintre cei 6 copii ai Ancai Serea. Tatal lor a murit in anul 2010, dupa care prezentatoarea TV si-a refacut viata alaturi de cantaretul si producatorul muzical Adi Sina, cu care are o familie frumoasa si numeroasa. De cand sunt impreuna, cei doi au devenit parintii a inca 4 copii, care le fac viata mai frumoasa, dar si mai palpitanta. Noah, Ava, Moise si Leah sunt cei mai mici dintre copiii familiei Sina-Serea.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii celebritati Vedete copii Vedete

Articole recomandate

Citeste si despre