Fiica Adelinei Pestritu a ajuns de urgenta la spital: „Ai da tot ce ai pentru sanatatea copilului tau”

/ / Modificat: 2023-02-18
Fiica Adelinei Pestritu a ajuns de urgenta la spital: „Ai da tot ce ai pentru sanatatea copilului tau”

Adelina Pestritu trece prin momente dificile, dupa ce fetita ei s-a imbolnavit si a avut nevoie de internare. Dupa ce a fost absenta cateva zile de pe retelele sociale, vedeta a revenit si le-a transmis fanilor motivul absentei. Adelina a povestit ca a ajuns la spital cu fiica ei, dar nu a dat prea multe detalii despre starea de sanatate a micutei.

Bruneta a publicat prima data o poza dintr-un salon de spital si a scris in dreptul ei ca va reveni cu amanunte atunci cand va putea. Cei care o urmaresc pe retelele sociale au crezut ca vedeta este cea care are probleme de sanatate, insa in realitate fiica ei, micuta Zeny, a fost cea care a ajuns pe mainile medicilor.

Ulterior, Adelina Pestritu a publicat o fotografie cu manuta fiicei sale, cu branula, semn ca micuta a avut nevoie de tratament injectabil sau perfuzii.

„Cand esti parinte ajungi de la agonie la extaz in mai putin de o secunda si ai da tot ce ai pentru sanatatea copilui tau. A fost o saptamana grea pentru noi, dar acum este stabil. In curand plecam acasa. Va multumim din suflet pentru ganduri, mesaje si empatie. Chiar daca am fost absenta, am citit mesajele voastre de sustinere si v-am simtit aproape”, a transmis vedeta, pe contul ei de Instagram.

Fiica Adelinei Pestritu are 4 ani

Adelina Pestritu si partenerul ei, Virgil Steblea, au devenit parinti in vara anului 2018. Zeny, fetita lor, este singurul lor copil. In primii ani de viata ai micutei, vedeta publica des imagini pe internet cu fiica ei. In urma cu un an si jumatate, Adelina Pestritu si partenerul ei au luat decizia de a nu-si mai expune fiica pe social media.

Bruneta a sters atunci toate fotografiile cu fiica ei de pe contul ei de Instagram si le-e transmis celor care o urmaresc ca a luat decizia de a nu mai publica imagini cu fetita. Aceasta a revenit asupra deciziei si a facut publice cateva fotografii, cu ocazia aniversarii de 4 ani a fetitei.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adelina pestritu fetita Adelina pestritu sarcina Copil adelina pestritu Vedete copii Parinti celebri

Articole recomandate

Citeste si despre