Fiica actritei Edith Gonzales, cuvinte emotionante despre mama sa: "Era o mama minunata"

/ / Modificat: 2019-06-19
Fiica actritei Edith Gonzales, cuvinte emotionante despre mama sa:

Fiica actritei Edith Gonzales, Constanza, in varsta de 14 ani trece prin momente foarte grele dupa ce si-a pierdut mama din cauza unei boli incurabile.

Aceasta a scris cateva randuri emotionante despre cea care i-a dat viata.

"Mama mea a fost o persoana extraordinara, era o mama minunata, niciodata nu s-a scuzat ca are mult de munca pentru a nu o face. Imi amintesc ca atunci cand eram mica, nu conta cat de tarziu era sau de cat de obosita ajungea acasa pentru ca mereu venea sa ma sarute, iar a doua zi dimineata, nu-i pasa daca se trezea la ora sase pentru a se juca cu mine.

M-a sarutat intotdeauna, indiferent de ora. A facut in asa fel incat sa fie buna si ca mama si la munca. Imi amintesc ca mereu imi spunea: "Un actor demisioneaza doar atunci cand moare"… si asa a facut. Ii placea sa invete lucruri noi, intotdeauna cand calatoream era ghidul meu si daca nu stia ceva, intreba si invata. M-a luat cu ea in multe colturi ale lumii: Egipt, Galapagos, Paris, Londra, Cambodgia, Vietnam, India, Peru, Canada, Madrid, pentru a mentiona doar cateva locuri, si bineinteles mi-a aratat Mexicul. Imi amintesc cum ea ma invata despre filme, iar eu despre muzica, cum am vazut de 3.500 de ori Sunetul muzicii, pentru ca era filmul meu preferat si cum am determinat-o sa vada The Shining si Pshyco, pentru ca ii era frica…

Cand aveam patru ani, mama a plecat in Columbia pentru a filma telenovela Dona Barbara si ea a fost Dona Barbara, cea mai buna Dona Barbara. Mama, chiar daca Dona Barbara este un personaj puternic si independent, as fi vrut să fiu pe jumatate cum ai fost tu in comparatie cu ea. Ea infrunta lumea cu ura, tu ai cucerit-o cu iubire. Te iubesc, mama", a scris Constanza despre mama ei.

Cu cine va ramane fiica actritei

Pana la varsta de 18 ani, copilul va trebui sa ramana in custodia uneia dintre rudele sale, tatal biologic, bunica materna sau sotul mamei sale. Se pare, insa, ca cel care va avea grija de ea pana la majorat va fi fratele actritei, noteaza heraldodemexiuco.com.mx.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre