Fetita lui Harry si Meghan este adorabila. Imagini noi cu Lilibet, facute publice la varsta de un an

/ / Modificat: 2022-06-08
Fetita lui Harry si Meghan este adorabila. Imagini noi cu Lilibet, facute publice la varsta de un an

Printul Harry si Meghan Markle au pastrat discretia in privinta fetitei lor, Lilibet, insa au sarbatorit implinirea varstei de un an dand publicitatii o imagine adorabila cu micuta printesa. Nu este prima fotografie cu ea, adorabila fetita aparand si in felicitarea de Craciun trimisa de cei doi.

Lilibet, a doua nascuta a printului Harry si a sotiei sale, a implinit varsta de un an chiar in timpul festivitatilor prilejuite de Jubileul de Platina al reginei Elisabeta a II-a. Cu aceasta ocazie familia a mers la Londra pentru a fi alaturi de suverana, dar si pentru a profita de ocazie pentru a-i face cunostinta cu cea mai mica stranepoata a sa, al carei nume este exact cel cu care Harry o alinta pe regina cand era mic.

Harry si Meghan au organizat o petrecere in cinstea micutei Lilibet pe mosia Windsor, eveniment la care nu au lipsit baloanele, tortul, jocurile si gustarile delicioase. Dupa reintalnirea cu familia regala, din care Harry si Meghan s-au retras din punct de vedere al atributiilor, cei doi si copiii lor s-au intors in SUA si au facut publice si imagini noi cu micuta Lilibet, o dulceata de fetita, cu un zambet care topeste ghetarii.

Fotografiile au fost facute de Misan Harriman, care le-a mai facut si in alte randuri poze copiilor familiei si a participat, impreuna cu familia sa, la evenimentul de la Frogmore Cottage.

Lilibet Diana Mountbatten-Windsor a fost botezata astfel ca un omagiu adus atat reginei Elisabeta a II-a, cat si mamei printului Harry, Diana, decedata in 1997, cand acesta era doar un copil.

FOTO: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Meghan markle copil

Articole recomandate

Citeste si despre