Fetita lui Connect-R a castigat primii ei bani din muzica. Ce instrument studiaza Maya

/ / Modificat: 2023-09-19
Fetita lui Connect-R a castigat primii ei bani din muzica. Ce instrument studiaza Maya

Maya, fiica lui Connect-R si a Mishei, se pare ca le calca pe urme parintilor sai. La doar noua ani, micuta da dovada ca a mostenit talentul muzical de la mama si de la tatal sau si studiaza intens, la o scoala de profil. Recent, cei doi au mutat-o pe Maya de la scoala la care era, la Liceul de Arta George Enescu, unde studiaza pianul. Maya a inceput deja si sa compuna partituri, iar acest lucru i-a adus si primii bani din muzica.

Daca pana acum fetita nu isi dorea sa cante alaturi de tatal sau, vara aceasta a spart gheata si a urcat pe scena. Misha a povestit ca fostul ei sot a luat-o pe Maya cu el la mare, unde a avut cateva concerte, iar la final fetita a urcat pe scena si a cantat si ea la clape cateva compozitii proprii.

"A luat-o Relu la mare, a avut cateva concerte si a luat-o cu el, la sfarsit a luat-o pe scena si a pus-o sa cante la clapa, sa-si cante piesele ei. Le-a cantat super bine. Adica i-a placut. A primit si bani ca na, a prestat. Acum abia asteapta sa mai mearga cu el la concerte. Urmeaza sa scot si eu piesa noua, deci sa ma urmariti ca e ceva la care nu va asteptati", a povestit Misha pentru EGO.ro.

Motivul pentru care au schimbat scoala

Misha a mai povestit, in acelasi interviu, ca au ales sa o mute pe Maya la alta scoala din mai multe motive. Nu doar ca „George Enescu” este o scoala cu profil artistic, unde sunt dedicate multe ore studiului muzical, dar Maya nu mai este obligata sa poarte uniforma. Misha recunoaste ca pregatirea uniformelor pentru zilele de scoala era o adevarata corvoada, asa ca acum se bucura ca Maya are acum libertatea de a purta ce tinute isi doreste la scoala.

"Am trecut clasa a treia. Am mutat-o pe Maya de la scoala unde era la Colegiul George Enescu. La scoala la care era inainte avea uniforma si nu aveam voie fara uniforma, dar aici, slava Domnului, nu. Eu ma bucur pentru ca sincer era un chin cu uniformele. La doua zile spalam uniforme. Daca nu era calcata innebuneam.

Aici, la Scoala de Arte, nu mai avem, dar nu o las in niciun caz sa mearga la scoala neadecvat. Adica cu vreo tinuta cu brand-uri. Exclus. Deja a inceput sa ceara haine, sa zica ce vrea. In general ii iau, dar in ultima perioada am inceput sa-i punem conditii. Adica daca face un lucru atunci primeste, daca nu, nu. Nu merge tot timpul. Cel putin cu taica-su. La mine daca am zis, am zis, dar la el e ceva… Daca se preface ca lacrimeaza un pic, atunci e gata. Ii ia instant ce vrea", a mai povestit Misha.

  • Surse: ego.ro
  • FOTO: Facebook 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Muzica copii

Articole recomandate

Citeste si despre