Fetita Cristinei Cioran a implinit 9 luni. Cum arata micuta

/ / Modificat: 2022-04-17
Fetita Cristinei Cioran a implinit 9 luni. Cum arata micuta

Fiica Cristinei Cioran a implinit 9 luni de cand s-a nascut prematur. Din fericire Ema s-a recuperat perfect, chiar daca inceputul a fost unul dificil atat pentru mama cat si pentru micuta, care au fost nevoite sa stea despartite din cauza restrictiilor impuse de pandemie.  

Fiind nascuta prematur, micuta Ema a stat cateva saptamani in incubator. Cristina Cioran o putea vizita doar de doua ori pe saptamana, avand in vedere restrictiilor Covid.

Acum insa, cele doua se bucura una de alta si au o relatie foarte apropiata. Chiar de curand cele doua au fost surprinze impreuna la un eveniment monden.

Cristina Cioran si fiica ei, Ema, au fost prezente in urma cu cateva zile la un eveniment. Cristina Cioran era imbracata lejer, cu o fusta lunga si camasa simpla, neagra, peste care purta o geaca subtire de primavara.   

Vedetea o tine strans, la piept, pe micuta Ema in varsta de 9 luni. Micuta se uita curioasa in jur. 

Cristina Cioran a nascut prematur din cauza problemelor de sanatate

Cristina Cioran a nascut prematur, pe 18 iulie 2021. Mai avea doua luni pana la termen insa, potrivit declaratiilor pe care le-a dat penrtu emisiunea Vorbeste Lumea, de la pro tv, travaliul acesteia a fost declansat prematur de o toxiinfectie alimentara.  

Cele doua au mai trecut printr-o incercare grea, chiar in preajma sarbatorilor de Craciun, cand micuta Ema a fost depistata pozitiv cu Covid. Din fericire insa, cele doua au avut o forma usoara si s-au recuperat rapid.

FOTO: monden.ro, viva.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre