Fetita Adelinei Pestritu adora sa se uite la desene animate la numai cinci luni

/ / Modificat: 2018-12-26
Fetita Adelinei Pestritu adora sa se uite la desene animate la numai cinci luni

Adelina Pestritu este in culmea fericirii de cand a devenit mamica, in luna august, lucru pe care si-l dorea de foarte mult timp. Fetita sa, Zeneida Maria, este in centrul atentiei si a bifat si prima ei emisiune tv.

Adelina a povestit ca isi petrece mult timp cu micuta sa, despre care a dezvaluit cateva lucruru. Fetita adora se se uita la desene animate.

"Are sapte kilograme, deja. Mi-a rupt bratul. E foarte sociabila. In mod normal tipa de pe scaunelul de pe canapeaua din living. Se uita la desene. Iar noi ne uitam la ea. Asteptam sa vedem de ce are nevoie. Am impresia ca o se se inece cu propriile maini. Le baga in gura pana la cot,” a spus Adelina Pestritu la Kanal D.

Aceasta a marturisit ca este o mamica relaxata si nu-i este teama ca fiica ei se imbolnaveste, asa cum se tem multe mamici. In schimb, iubitul ei, Virgil Steblea, este cel care isi face griji pentru acest lucru.

"De boala asta sufera Virgil. Daca deschid fereastra ca sa aerisesc…Virgil o iubeste de lesina. E mai panicos decat mine, uneori îl mai ponderez eu. Sunt socata de mine. Nu credeam ca pot sa am atata rabdare. Nu am avut momente in care sa simt ca o sa clachez,” a mai declarat Adelina. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adelina pestritu Fetita adelina pestritu Desene animate Mama

Articole recomandate

Citeste si despre