Fetita Adelinei Pestritu a spus primul cuvant. Ce a zis

/ / Modificat: 2019-05-28
Fetita Adelinei Pestritu a spus primul cuvant. Ce a zis

Micuta Zenaida va implini un an in august si incet-incet incepe sa vorbeasca. Fetita a spus primul cuvant, care a facut-o extrem de fericita pe Adelina pentru ca a spus MAMA.

"Primul cuvant al micutei noastre a fost <> si imi explodeaza inima de bucurie. Daca Dumnezeu mi-a trimis o copie in miniatura a tatalui ei, Virgil, iata ca nu m-a neglijat in totalitate si mi-a rezervat primul ei cuvant. M-am bucurat enorm sa o aud cum spune <> chiar daca pentru moment ea nu este atat de sigura de semnificatia lui.

Si poate ca Virgil m-ar banui de mitomanie, daca nu ar fi auzit-o chiar parintii lui pe micuta rostind de cateva ori cuvantul mama.

Cu toate astea, ma astept ca febletea ei sa fie tatal, Virgil. Dar nu sunt deloc geloasa, pentru ca este barbatul cu care ma casatoresc si care mi-a oferit cel mai frumos dar din lume, pe ea. Si este recunoscut faptul ca fetitele sunt mai atasate de tatii lor. Asta nu inseamna ca nu-ti iubesti ambii parinti, ci doar ca ai o afinitate mai mare pentru unul dintre ei.

Abia astept sa repete acest cuvant. Ma unge pe suflet cand o aud. Iubirea pentru copilul tau nu are margini si este greu de povestit in cuvinte. Te bucura orice gest, orice zambet si privire", a scris Adelina Pestritu pe blogul ei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adelina pestritu Adelina pestritu fetita Copil adelina pestritu

Articole recomandate

Citeste si despre