Familia lui Celine Dion, devastata. Starea artistei, din ce in ce mai grava : “Nu mai avem ce sa facem pentru ea”

/ / Modificat: 2023-10-10
Familia lui Celine Dion, devastata. Starea artistei, din ce in ce mai grava : “Nu mai avem ce sa facem pentru ea”

Celebra cantareata Celine Dion trece prin momente cumplite. Artista a fost diagnosticata cu o boala crunta, care ii provoaca dureri imense. Din pacate, medicii nu pot face nimic pentru ea pentru ca nu exista un tratament pentru aceasta afectiune. 

Familia artistei este devastata de durere si mai spera doar intr-o minune, dupa ce vedeta a fost diagnosticata anul trecut cu sindromul persoanei rigide. 

Aceasta este o afectiune neurologica pe care o au foarte putine persoane si care provoaca spasme musculare si rigiditate.

Starea artistei din ce in ce mai grava 

Desi la finalul anului 2022, Celine Dion si-a anuntat fanii ca isi va continua cariera muzicala, din cauza bolii de care sufera ea nu a mai putut sustine concerte. 

Mai mult, starea sa de sanatate s-a agravat, iar familia este foarte ingrijorata. 

„Din pacate, aceste spasme afecteaza fiecare aspect al vietii mele de zi cu zi, provocand uneori dificultati atunci cand merg si nepermitandu-mi sa-mi folosesc corzile vocale pentru a canta asa cum eram obisnuita. Tot ce stiu este sa cant. Este ceea ce am facut toata viata si este ceea ce imi place sa fac cel mai mult”, a spus Celine Dion dupa ce a aflat de diagnosticul crunt.

Sindromul persoanei rigide (Stiff Person Syndrome) afecteaza creierul si maduva spinarii, iar cei care sufera de aceasta boala au spasme, rigiditate musculara, marirea muschilor, dificultati de mers sau de miscare.

„Nu mai avem ce sa facem pentru ea, pentru a o sprijini, pentru a-i alina durerea. Ne rugam ca specialistii sa gaseasca un remediu pentru aceasta boala ingrozitoare”, a spus sora celebrei cantarete.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sanatate Vedete

Articole recomandate

Citeste si despre