Emotii mari pentru Pepe. Fiica sa cea mica a ajuns la spital, direct din parc

/ / Modificat: 2021-08-12
Emotii mari pentru Pepe. Fiica sa cea mica a ajuns la spital, direct din parc

Pepe este foarte implicat in cresterea fetitelor sale, Rosa si Maria, chiar daca mariajul sau cu Raluca Pastrama a esuat. Artistul a trecut, recent, prin mari emotii, dupa ce fiica sa cea mica a suferit un accident in parc si a ajuns direct la spital.

Fiica cea mica a lui Pepe si a Ralucai Pastrama, Rosa, s-a accidentat la joaca si si-a fracturat mana stanga, chiar in timp ce se afla in parc, impreuna cu mama ei.

"Eram la joaca, in parc, si totul s-a intamplat pe cand alerga. A cazut si gata. S-a ales cu o minunatie de fractura de os la mana stanga. Acum facem deja haz de necaz. A inteles toata lumea, si ai mei, si Pepe, ca se putea intampla oricui, asa ca am trecut cu bine peste aceasta chestiune care putea, in alte imprejurari, sa ne dea ceva batai de cap", a declarat Raluca Pastrama pentru Impact/Playtech.

Vara agitata pentru fosta sotie a lui Pepe

Pe langa ingrijirea fiicelor sale, Raluca Pastrama se ocupa de gradinita particulara care poarta numele celor doua fetite, "Rosa Maria", pe care a deschis-o acum 4 ani.

Gradinita continua sa functioneze chiar si intr-o perioada in care lumea pleaca, de obicei, in vacanta. Directoarea, spre exemplu, si-a luat concediu. Si atunci a trebuit sa-i tin, intr-un fel, locul.

Cel putin 80 de copii se afla zilnic in gradinita "Rosa Maria". Acestia o striga pe fosta sotie a lui Pepe "Miss Raluca".

Nu ma intrebati de ce miss, fiindca nu as sti ce sa va raspund. Probabil copiilor le-a placut cum suna. Marturisesc ca si mie imi place, daca stau si ma gandesc mai bine. Si nici fetele mele nu s-au suparat cand au auzit cum striga ceilalti copii."

Implicarea in activitatea de la gradinita ii ofera Ralucai Pastrama amintiri de neuitat, mai ales ca si mezina Rosa se numara printre copiii inscrisi.

Trebuie sa le propui programe cat mai variate. Si cred ca am reusit asta. Vara asta, alaturi de fetele mele si cu ceilalti copii am fost la teatru. Sau in diverse excursii, la o distanta de 30 de kilometri de Bucuresti, ca sa ne imprietenim cu natura. Am mers si la piscina, si la modelat lutul, si la facut paine sau salata de fructe. Am multe amintiri si vara inca nu s-a terminat.

Taguri Accidente copii Parc copii

Articole recomandate

Citeste si despre